Za pravu sreću nikad nije kasno!

5 celebrity parova koji su svojoj ljubavi dali drugu šansu - i nisu pogriješili!

Putevi srca nekad su doista misteriozni. Točno kada pomislimo da su neki celebrity parovi totalno stvar neke davne prošlosti, oni se odluče pomiriti i ponovno puniti stupce tabloida svojim ljubavnim vezama. Donosimo ti primjere pet slavnih parova koji su svojoj ljubavi dali drugu šansu.

BeFunky-collage.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Celebrity ljubavne priče uvijek su pune dramatičnih prekida, zaruka, rastava i afera, a mi ti danas donosimo pet priča koje vraćaju vjeru u ljubav. Celebrity parovi u nastavku više su puta prekidali i mirili se, nekima je trebalo i 20 godina da ponovno shvate da se vole, a neki unatoč raskidima i razvodima u konačnici nisu mogli zamisliti život jedno bez drugoga.

Image
Ovakvo ih ponašanje izluđuje

Stvari koje žene često rade, a muškarcima se baš i ne sviđaju

Od Jennifer Lopez i Bena Afflecka do Pink i Hilary Duff, mnoge su slavne face popustile pred željama srca te su se u konačnici skrasili sa svojim sadašnjim, a nekoć bivšim partnerima. Njihove ljubavne sudbine i petljancije pronađi u nastavku. Tko zna, možda se i ti odvažiš javiti nekom od svojih bivših ljubavnika i tako ponovno rasplamsaš stare osjećaje?

 Hilary Duff i Matthew Koma

Hilary Duff upoznala je Matthewa Komu 2017. i par se odmah zaljubio. Počeli su dejtati, no nakon par mjeseci veze došlo je do naglog prekida iz javnosti nepoznatih razloga. No, tu kraj njihove ljubavne priče nije bio, jer su nakon 7 mjeseci razdvojenosti ponovno zaključili kako se vole te su obnovili svoju vezu. Nakon dvije godine, 2019. su se vjenčali, a za sada imaju i dvoje zajedničke djece. Hilary se nikada nije libila javno priznati svoju ljubav prema Komi, kojem je jednom prilikom posvetila i Instagram post opisavši ga kao „ljubavnika, najboljeg prijatelja, supruga i najboljeg oca na svijetu". Ovaj je par svakako dokaz kako prava uvijek ljubav pronađe put.

Image
Foto: www.profimedia.hr

Rose Leslie i Kit Harrington

Ovaj slavni par upoznao se i zaljubio na setu kultne serije „Igra prijestolja“, a danas su sretno vjenčani te imaju malenog sinčića. No, njihova veza nije bila cijelo vrijeme tako skladna i bajkovita. Naime, prvo su prohodali 2012. godine, ali su nakon par mjeseci zaključili kako nisu jedno za drugo. Čini se da su se prevarili, jer su ih osjećaji ponovno spojili nakon dvije godine i od tada su nerazdvojni.

Image
Foto: www.profimedia.hr

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Jennifer i Ben trenutno su vruća tema tabloida svijeta. Nakon njezinog prekida zaruka, vratila se u naručje staroj ljubavi i bivšem zaručniku. Jennifer i Ben su prvo prohodali davne 2002., a do kraja te iste godine su se zaručili. No, dvije godine kasnije su prekinuli i tako okončali svoj status omiljenog celebrity para. Skoro dva desetljeća kasnije su ponovno zajedno, a paparazzi ih ovih dana svako malo fotkaju kako ulicama Los Angelesa hodaju zagrljeni i očito ponovno zaljubljeni.  

Image
Foto: www.profimedia.hr

 Pink i Carey Hart

Priča pjevačice Pink i njezinog supruga Careyja Harta je dugačka i zavojita. Zajedno su preko dva desetljeća, a mnoge su ih turbulencije uzdrmale tijekom tih godina. Upoznali su se 2001. te prekinuli dvije godine kasnije, a 2005. su se ponovno zaručili i to tako da je Pink zaprosila Careyja. Brak im je inicijalno trajao dvije godine, nakon čega su se razveli no to nije bio kraj njihove ljubavi. Samo godinu dana kasnije ponovno su se zbližili i prohodali, a danas su sretno vjenčani i imaju dvoje djece zajedno.

Image
Foto: www.profimedia.hr

Courteney Cox i Johnny Mcdaid

Ovaj je slavni par spojio njihov zajednički prijatelj, glazbenik Ed Sheeran i to u 2013. godini. Ljubavne iskre odmah su počele frcati, a par se počeo intenzivno viđati. 2014. su se i zaručili, no naizgled je ljubavi došao kraj godinu dana kasnije – kada su Johnny i Courteney javnosti obznanili da su razvrgli zaruke. No, nakon promišljanja i malo pauze, vratili su se jedno drugome te su od tada u sretnoj ljubavnoj vezi. Glumica je u jednom intervjuu otkrila kako ih je taj prekid veze učinio još snažnijima te bolje povezanima, tako da je zahvalna na tom iskustvu.

Image
Foto: www.profimedia.hr