Ovakvo ih ponašanje izluđuje

Stvari koje žene često rade, a muškarcima se baš i ne sviđaju

Muškarci vole jednostavnost i opušteni odnos, a izbjegavaju kompliciranje i dramu. Otkrivamo neke od najčešćih stvari koje ih odbijaju i zbog kojih bježe glavom bez obzira

profimedia-0097921458.jpg
Foto: Profimedia.hr

Svaka žena želi znati kako privući, a potom i zadržati muškarca koji joj se sviđa. I dok postoje neke osobine i stvari koje muškarci obožavaju kod nas žena, isto tako postoje i stvari koje ih iritiraju ili čak i odbijaju.

Image
Ljubavni problemi

Tko je kriv za prekid? Muškarci su otkrili razloge zbog kojih prekidaju

Poznato je da uglavnom svi muškarci vole jednostavnost i opuštenost, a to isto traže i kod svoje idealne partnerice. Iako nisu svi isti, postoje neke generalne karakteristike koje ih kod žena odbijaju.

U nastavku ti otkrivamo osam stvari koje su muškarcima neprivlačne, u odnosu ili prilikom prvog dejta, pa ih svakako nastoj izbjegavati.

Ne daješ mu dovoljno prostora

Jedan od najvažnijih savjeta koje bi svaka žena trebala poslušati, osobito na početku veze je da svom partneru da dovoljno prostora. Mnogi se muškarci boje vezanja i vole polako graditi odnos stoga ga nemoj požurivati niti pak očekivati da će se već nakon 3 mjeseca veze htjeti useliti u zajednički dom. Takva su očekivanja nerealna. Kada nemaju dovoljno prostora da rade stvari u svom ritmu, većina će muškaraca pobjeći glavom bez obzira.

Image

Ne pokazuješ svoje pravo lice

Želiš li pravu i iskrenu vezu, važno je da budeš svoja od početka. Nemoj glumiti osobu koja nisi samo kako bi mu se svidjela ili se uklopila u njegovu sliku idealne partnerice. Ako te ne prihvaća onakvu kakva jesi, sa svim tvojim manama, onda te nije ni zaslužio.

Zanemaruješ svoj izgled

Svaki muškarac želi biti ponosan na svoju ženu, ali i na njezin fizički izgled. Muškarci ne vole žene koje odmah nakon što uđu u vezu prestanu voditi računa o svom izgledu. Normalno da ne možeš stalno biti dotjerana, no povremeno se sredi jer oni to vole. On želi da i dalje izgledaš privlačno i seksi pa nemoj to zanemariti. U protivnom, velika je vjerojatnost da će mu pažnju privlačiti druge žene.

Image
Foto: Unsplash

Imaš prevelike želje

Ponekad žene imaju prevelike želje, ali i očekivanja i muškarci radi toga osjećaju preveliki pritisak jer se boje da neće to moći ostvariti. Nekim ženama nije dovoljno samo da im partner bude dobar, već žele luksuz. Takve su stvari većini muškaraca odbojne pa nastoj biti što realnija i imati želje koje su u skladu s tvojim, ali i partnerovim mogućnostima.

Ne kažeš što misliš

Mi žene često se ponašamo kao da nam muškarci mogu čitati misli, a oni su u takvim situacijama samo zbunjeni. Ljutimo se na njih, a oni nemaju pojma zašto. Takve igrice vrlo su loše za odnos i muškarci ih ne vole pa nastoj u vezi biti što iskrenija i uvijek otvoreno reci partneru što ti smeta.

Image

Stalno pričaš o drugim muškarcima

Poznato je da su muškarci prilično ljubomorna bića pa nisu baš najsretniji kada njihove cure pričaju o drugim muškarcima. Nemoj stalno spominjati kolegu s posla jer će on biti ljubomoran, iako ti to nikada neće otvoreno priznati. Nije to samo stvar ega, već je činjenica da svaki muškarac svojoj partnerici želi biti na prvom mjestu.

Image

Iz svega radiš dramu

'Drama kraljice' su tip žena od kojih muškarci bježe glavom bez obzira. To su žene koje iz svega vole raditi dramu pa se ljute za svaku sitnicu, paničare kada im partner ne uzvrati poziv i općenito u svakoj se situaciji koja im nije po volji ponašaju dramatično. Takvo ponašanje koriste kako bi muškarca imale pod kontrolom te kako bi stekle njihovu pažnju, što nije u redu i što će svaki muškarac, prije ili poslije, prepoznati te se u konačnici i maknuti od takve žene.

Pokušavaš ga promijeniti

Na početku svake veze partner nam se čini idealan, no kako vrijeme odmiče tako počinjemo uviđati i njegove mane. Mi žene često u takvim situacijama pokušavamo promijeniti muškarce i njihovo ponašanje, no uglavnom su svi ti pokušaji uzaludni i izazivaju više štete nego koristi. Ako uistinu voliš svog partnera, onda ga prihvati takvog kakav je i dopusti mu da bude stvoj.