Pametne i lijepe

Oduzimaju dah: Slavne Hrvatice za koje su godine samo broj

One su pametne, uspješne i lijepe žene koje s godinama izgledaju sve bolje

BeFunky-collage (1).jpg
Foto: Luka Stanzl/Davor Javorović/PIXSELL

Godine više nisu nikakvo ograničenje za žene! Puno toga se promijenilo posljednjih desetljeća - žene se više ne opterećuju svojim godinama, postižu profesionalne uspjehe u svakoj dobi, uživaju u ljubavi i majčinstvu i ne misle da im život treba biti mirna rijeka nakon proslave 30. rođendana. Uz sve to paze na svoje zdravlje, ulažu u sebe i izgledaju fantastično!

Image

Ove poznate dame prigrlile su svoju prirodno sijedu kosu i odlično ju nose

Jennifer Lopez je samo jedna od slavnih dama koja pokazuje da se i nakon pedesetog rođendana može biti na vrhu svijeta - to više nije mjesto samo za muškarce. Ona je uspješna poslovna žena, pjevačica, majka i stalno kreće u nove izazove.

Mnoge žene, poput Lopez, odlučile su stvoriti nove prilike ako ih nema - a to zadovoljstvo s kojim idu kroz život vidi se i na njihovom izgledu. One izgledaju fantastično u petom, šestom i sedmom desetljeću i pokazuju da mogu puno toga učiniti, ali izgledati sve bolje. Takve dame imamo i mi, one su ponosne na svoj rad, obitelj, i s godinama izgledaju sve bolje, a ovo su samo neke od njih. Napiši nam koja naša slavna dama tebe oduševljava!

Mila Elegović (51)

Glumica i umjetnica Mila Elegović vrlo iskreno govori koliko se brine za sebe, pazi na prehranu, ali i redovito vježba. I možemo samo reći da izgleda sve bolje. Njezina karijera s godinama samo raste, a Mila se uz glumu bavi i pjevanjem. Od ove svestrane umjetnice sigurno možemo očekivati nove projekte u budućnosti.

Bojana Gregurić Vejzović (49)

Iako je na ulasku u novo desetljeće života nama se čini kako Bojana izgleda sve bolje i bolje. Upsješna glumica uvijek blista bez obzira objavljuje li ležerne fotografije s plaže ili iz svog matičnog kazališta Gavella. Majka dvoje djece uživa u obiteljskom životu, a izjavila je da kampanjac kada je u pitanju vježbanje, te da najozbiljnije vježba kada stigne proljeće.

Ecija Ojdanić (47)

Glumica i osnivačica kazališta Moruzgva uvijek nas iznenađuje s novim projektima, a poznata je i po svojoj ljubavi prema zdravom i sportskom životu. A koliko voli trčanje i teretanu vidi se i po njezinim isklesanim mišićima i fantastičnoj figuri. Žena nevjerojatne energije koja uspijeva spojiti obiteljski život, umjetnost i poduzetništvo sigurno će nas i dalje oduševljavati novim projektima poput kazališnog festivala u Drnišu.

Severina (49)

Pjevačica, glumica, zabavljačica, regionalna zvijezda - sve je to Severina. Ona je poput feniksa i bez obzira na promjene na glazbenoj sceni i trendove, uvijek ostaje na vrhu. A uz karijeru koja traje više od trideset godina, Severina i dalje izgleda fantastično i potvrđuje da su godine samo broj. Severina vježba, pazi na prehranu, a kada se sprema na turneju i nekoliko sati dnevno vježba ples.

Jelena Rozga (44)

Uspješna pjevačica koja je karijeru započela u grupi Magazin, a zatim dalje nastavila solo karijeru već godinama niže samo hitove. Još jedna Splićanka koja pokazuje da joj godine ne mogu ništa jer i dalje izgleda poput djevojčice s početka karijere. Naime, Rozga je prije karijere pjevačice, plesala balet. Vretenasti mišići i sjajna linija i danas su itekako prisutni.

Sanja Vejnović (60)

Prekrasna glumica koja je uvijek na listama najljepših Hrvatica iza sebe ima bogatu glumačku karijeru, a uvijek priprema nove projekte. Nedavno je objavila i svoju novu kuharicu jer već trideset godina uživa u pripremanju slatkih i slanih jela za svoju obitelj i prijatelje.