ČEŠKI FENOMEN

Što se dogodi tinejdžeru kada otkrije da mu je tata gej? Život mu se okrene naglavačke

Maxmilián Kocek postao je poznat gotovo preko noći, zahvaljujući češkoj seriji 'Vrijeme je za seks', gdje utjelovljuje tinejdžera Adama, a sada ima i hrpu obožavateljica

fc47616abf6eb5c1f4cd_894240.jpg
Foto: Promo

Maxmilián Kocek, rođen 2005. godine, student je na Praškom konzervatoriju, a ujedno glumi i u poznatim češkim kazalištima. Među njegovim najvećim projektima je serija 'Vrijeme je za seks', gdje je odigrao glavnu ulogu Adama, tinejdžera koji se uglavnom posvećivao plesnoj karijeri, a počinje se suočavati s pitanjem kada će izgubiti nevinost. Međutim, život mu se naglo mijenja kada njegov otac otkrije da je homoseksualac te napusti obitelj radi drugog muškarca, pokrećući niz neočekivanih događaja. 

Zahvaljujući upravo hvaljenoj seriji 'Vrijeme je za seks' mladi glumac Maxmilián postao je poznat gotovo preko noći, Dobio je mnogo obožavateljica, a osamnaestogodišnji talent otkrio je i kako se nosi s tim. "Bio sam potpuno iznenađen. Nadao sam se da će biti uspješno, ali ljudi su mi počeli pisati već nakon prve epizode da im se svidjela, i ubrzo je postala popularna na društvenim mrežama", rekao je mladi glumac. 

Komična serija iz svakodnevnog života doživljava veliki uspjeh, a mladi talentirani glumci postaju idolima. No, malo tko je očekivao da će uspjeh doći tako brzo i s takvom snagom. Scenarij od kojeg se mladić nije mogao odvojiti, već je bio dobar znak. "Kada mi je došao scenarij, potpuno sam se zaljubio u njega. Bio sam na odmoru, ali pročitao sam svih deset dijelova odjednom, kao knjigu, potpuno sam zaboravio da ću u njemu glumiti", prisjetio se glumac koji tumači glavnu ulogu u seriji.

Osamnaestogodišnji Maxmilián sada ima cijelu hrpu obožavateljica, a nekima od njih čak odgovara na poruke. "Ako mi napišu lijepu poruku i pokažu da im je stalo, odgovorit ću. Jednom sam odgovorio djevojci koja mi je napisala da ionako zna da joj neću nikada odgovoriti. Tada sam joj napisao da ponekad ipak odgovaram. No, onda se dogodilo da joj nisam pisao možda pola dana, pa mi je napisala da više ne razgovaram s njom. Rekao sam joj da se zapravo ne poznajemo", opisao je svoja iskustva. 

Kocek pohađa drugu godinu Praškog konzervatorija, a ponude za glumačke angažmane neprestano pristižu. Svira ukulele, klavir i gitaru, voli improvizaciju, čarolije i magiju.

Vrhunsku seriju 'Vrijeme je za seks' gledajte ekskluzivno na platformi Voyo