Volite li društvene mreže i znate li zašto sve možete koristiti Instagram?

Ako vas zanima što sve Instagram može, kako objavljivati, dodavati filtere i slagati video, i zašto koristiti Instagram pročitajte vodič u nastavku

Volite li društvene mreže i znate li zašto sve možete koristiti Instagram?

Ako ste već vlasnik Instagram profila, sigurno već znate zašto koristiti Instagram, no ipak ćemo navesti nekoliko činjenica o ovoj društvenoj mreži.
Najvažniji razlog zašto koristiti Instagram je to što je Instagram je postao najprimamljivija platforma za privlačenje potencijalnih korisnika, mreža budućnosti koja svakim danom dobiva sve više pozornosti. 

ImageInstagram je kreativna i prije svega besplatna aplikacija pomoću koje fotografije i videozapisi u kratkom vremenu postaju viralni i šire se zajednicom istoimenog naziva. 
Hashtag je oznaka sadržaja koja služi za kategorizaciju sadržaja i praćenje tema na društvenim mrežama. 
Hashtag vas povezuje s ljudima koji dijele vaše interese (npr. #reading) i pomaže vam da lakše, brže i učinkovitije pretražujete Instagram kako biste pronašli upravo onaj sadržaj ili temu koja vas zanima.
Hashtag služi za privlačenje pažnje, promociju sadržaja i bolju organizaciju.
Još jedan razlog zašto koristiti Instagram je Instagram TV (IGTV), a ono što će buduće korisnike vjerojatno najviše privući jest to što će videozapisi imati mogućnost trajanja do sat vremena.

Ono bitno zašto koristiti Instagram je to da na Instagramu možete oglašavati svoj brend, usluge ili proizvode, ali kako biste pokrenuli oglase i pratili analitiku potrebno je s privatnog prijeći na poslovni profil i Facebook povezati s Instagram profilom. 
Kako biste privukli promet ili ga usmjerili na vašu web stranicu ili drugu društvenu mrežu, u opis profila dodajte linkove sa spomenutim vezama. Zato se nadamo da više nećete razmišljati i pitati se zašto koristiti Instagram, nego ćete početi s korištenjem odmah.