SVIMA OMILJENI

Velikom rođendanskom proslavom obilježeno 10 godina RTL Kockice

Uz tortu, goste, rođendanske pjesme, zabavne igre i dobro raspoloženje obilježen je deseti rođendan RTL Kockice.

3.jpg
Foto: RTL

Prije točno deset godina, 11. siječnja 2014. godine započelo je emitiranje programa RTL Kockice, prvog domaćeg, besplatnog, specijaliziranog kanala za djecu, mlade i obitelj.

Danas Kockicu vole svi, od unuka do djedova i baka; uz najpoznatije animirane likove uživaju najmlađi, kultni sitcomi i serije one nešto starije vraćaju u prošlost i bude im uspomene, a lokalni edukativno-zabavni formati poučavaju o važnim temama poput ekologije, mentalnog zdravlja, tradicije ili, pak,  prirodnih ljepota.

Deset godina uspješnog rada i pregršt televizijskih minuta koje su ispred malih ekrana okupile čitave obitelji danas je obilježeno velikom rođendanskom proslavom na RTL-u!

Uz tortu i svjećice, rođendansku glazbu, osmijehe i pokoje iznenađenje, voditelji i cijeli tim Kockice prisjetili su se svih uspjeha i lijepih zajedničkih trenutaka.

Zvijezda proslave, naravno, bio je omiljeni Kockić, dobro znana maskota kanala koji je u ovih deset godina postao i glavni lik brojnih formata, poput animirane serije 'Kockić i prijatelji', emisije 'Kockićeve priče' i serije korisnik savjeta 'Kockić zna kako', dobio je svoju predstavu, plišanu verziju, ali i svoje 'Kockićeve igre' koje okupljaju najmlađe i potiču ih na aktivan život, bavljenje sportom te timski duh.

Image
Foto: RTL

Među okupljenim gostima, bila su i poznata RTL-ova lica, a kolegama s Kockice i Kockiću zaželjeli su još puno uspješnih projekata.

''Sretan deseti rođendan našem najveselijem TV kanalu. Da još dugo i zabavljaju i educiraju naše najmlađe'', poručili su Damira Gregoret i Adrian De Vrgna.

''RTL Kockici želim sretan rođendan, iza vas je deset čarobnih godina. Želim vam još jako puno smijeha, ali i učenja'', dodala je i Mojmira Pastorčić.

''Puno uspjeha u daljnjem radu, ostanite i dalje tako veseli i uspješni i usrećujte naše gledatelje'', lijepim se željama pridružuju i Andrija Jarak, ali i Antonija Blaće.

''Draga Kockice, želim ti sretan rođendan, i da nastaviš biti ovako zabavna, šarena, edukativna i vesela, kao i dosad!''.

Vesela ekipa RTL Kockice za kraj je zajednički izrekla svoje želje u novoj godini.

''Želimo ostati suglasni o smjeru u kojem se RTL Kockica razvija. Želimo ostati zabavni, ali i da nastavimo graditi kanal koji predstavlja sigurnu zonu i mjesto kojem teži obitelj zbog sadržaja koji razvija kritičko razmišljanje i budi znatiželju, čineći nas sve zajedno mudrijima i pametnijima. Vjerujemo da ne trebamo olako shvaćati svoju ulogu medija i da je na nama dio odgovornosti prema najmlađoj publici u vidu sadržaja koji nudimo. Kockićima želimo poručiti da ostanu zaigrani, znatiželjni i željni novih saznanja te, naravno, nastave biti naša najveća podrška'', zaključuju.

Sretan rođendan, RTL Kockica!

Image
Foto: RTL