Upoznaj Boobie Billie, modno osviještenog psa koji je na putu da postane pravi influencer

Spoj ludih i naizgled nespojivih boja ono je što ju čini posebnom, a sa smiješnim opisima njezina vlasnica želi nasmijati ljude koji ju prate i uljepšati im dan

Upoznaj Boobie Billie, modno osviještenog psa koji je na putu da postane pravi influencer

Boobie Billie vjerojatno je najmoderniji pas kojeg si ikada vidjela - ova kujica mješanka je malog talijanskog hrta i chihuahue i najpoznatiji je četveronožni influencer koji uistinu ima stila. Njezin Instagram profil kreiran je u srpnju 2019. i do danas broji preko 107 tisuća pratitelja koji vjerno čekaju idući outfit, a sve je počelo kada je objavljena njezina prva slika u lila kombinezonu i Nike tenisicama. 

Kada je riječ o njenom stilu, Billie je oduvijek voljela nositi odvažne boje, a najdraža joj je chartreuse zelena, što je vidljivo po broju slika na kojima nosi outfite u ovoj žuto-zelenoj nijansi. Osim te boje, na njezinom profilu uočit ćeš pregršt ljubičaste, plave, crvene, narančaste, ali i ružičaste.


Još jedna stvar koju ćeš primijetiti dok pregledavaš Billien Instagram profilu jest njezina ljubav prema mini torbicama. Ona zna da su torbice pravi modni dodatak, pa ćeš primijetiti da nosi različite marke - od Chanela i Louisa Vuittona, do mini torbica brenda Le petit Chiquito, ali i Prade i Susan Alexandre.


Spoj ludih i naizgled nespojivih boja ono je što ju čini posebnom, a uz svoje fotografije i smiješne opise za koje je zadužena njezina vlasnica, želi samo jedno - učiniti da se ljudi koju ju prate osjećaju dobro i da budu dobro raspoloženi.

Neki od Billienih najdražih modnih dodataka svakako su Alexander McQueen tenisice po cijeni od 490 dolara, kao i Balenciagine cipele, jedne od 995 dolara i druge od 795 dolara. Osim njih, nosi čak i popularne marte.


Iako su njezini dodaci luksuzni, Billie većinu svoje odjeće pronalazi na Amazonu, a osim što objavljuje slike nevjerojatnih outfita i iz dana u dan privlači sve veći broj pratitelja, Billiena najveća misija je pokazati ljudima da bi visoka moda trebala biti dostupna svima.

Sve je počelo fotkom u lila kombinezonu i Nike tenisicama


Boobie je ubrzo naučila pozirati kao pravi model

U pauzi između fotkanje važno je protegnuti se


Među markama, Boobie najviše voli Fendi


A voli i Louis Vuitton


Chanel joj je također drag


Ne skriva ni ljubav prema mini torbicama

Kada je hladno, voli se omotati u svoj mini teddy kaput


A izgleda šik čak i kad je umotana u krzno


Kao svaki pravi model, i ona ima sliku s ručnikom na glavi


Veselih boja kod nje ne manjka


A voli i životinjske uzorke


Vrijeme u izolaciji provodi kao i većina - umotana u dekicu