Toplija zima zagarantirana

Let's talk about s**: Najseksi filmovi 2021. godine

Od seksualno nabijenih trilera do filmova u kojima je doslovno seks u fokusu - izdvojile smo najbolje filmove iz ove godine koji će podići temperaturu u tvojoj sobi

profimedia-0589886250.jpg
Foto: Profimedia

Recimo da si se zaželjela gledati neki seksi film, ali si iscrpila svoj popis kultnih seksi filmova. Nažalost, zbog pandemije 2020. je bila čudna godina za TV i film. I dok je 2021. do sada dolazila s malo više slobode, kašnjenja proizvodnje na filmu i televiziji zbog pandemije značila su manje novih sadržaja objavljenih ove godine.

Image
Let's talk about sex

Seksi serije: Top 10 naslova za obožavateljice vrućih scena

Budući da je sigurnost ekipe na setu najvažnija, prihvaćamo činjenicu da ima manje novih filmova u kojima možemo uživati. No, srećom, čini se da je 2021. godina kvalitete umjesto kvantitete. A ako tražiš novi film pun seksi scena i uzavrelih strasti kojem ćeš se prepustiti - ne traži dalje!

Za neke ljude romantična, srceparajuća priča predstavlja seksi film, dok za druge nešto s malo više pornografskih scena seksa i drame stvara intrigu. Ponekad tražiš smijeh, ponekad plač, a ponekad želiš film s toliko vrućim scenama da doslovno osjećaš leptiriće po cijelom tijelu dok se radnja odvija (kao i uvijek, ponajviše zahvaljujući Netflixu, HBO Maxu i drugim servisima za streaming).

shimmer fallback

Požuda, napetost, bolno vrući likovi koji nikada ne bi mogli postojati u stvarnom životu - to su stvari koje svaki dobar seksi film treba imati. Od seksualno nabijenih trilera do filmova u kojima je doslovno seks u fokusu, vjerojatno postoji novi film iz 2021. koji će te zainteresirati, makar u onim večerima kada zbilja trebaš 'pustiti mozak na pašu' i uživati u seksi scenama. U nastavku smo izdvojile 10 najboljih seksi filmova. Nema na čemu!

I'm Your Man

Ljudski roboti postoje, a jedna arheologinja nevoljko pristaje "isprobati jednog" na nekoliko tjedana kako bi dobila sredstva za svoj rad. Pogađaš, zaplet je sljedeći: robot je zavede, a taj robot je seksi glumac Dan Stevens. Neka te ovaj 'robotski' dio ne odbije, film je i više nego seksualan.

Anette

Ovaj čudni, ćudljivi film vjerojatno je najpoznatiji po tome što je 'onaj novi filmu kojem Adam Driver ima pjevačku scenu oralnog seksa s Marion Cotillard' (ležerno!!). Upozoravamo da se scene strasti događaju samo u prvom dijelu filma, a onda sve postane mračnije, ali je još uvijek prepun vrlo zgodnih ljudi.

After We Fell

Budući da se temelji na vrlo žestokom fanficu o Harryju Stylesu, točno je očekivati da će i filmska adaptacija biti senzualna. I prvi film i njegov nastavak seksualno su nabijeni, a ovaj (treći dio) jednako je vruć, s obzirom na tako vruću prirodu Hardinovog i Tessinog odnosa. A ako te ovo ne zadovoljava dovoljno, dolazi nam još barem jedan film iz ove franšize. Hvala, Netflix!

Little Fish

Kada dođe virus koji uzrokuje gubitak pamćenja, Emma i Jude (koje glume Olivia Cooke i Jack O'Connell) moraju učiniti sve kako bi održali duh svoje veze na životu. Malo je mračniji i manje izravno seksi od nekih drugih na ovom popisu, ali tema sigurno pogađa i apsolutno će te inspirirati da se sklupčaš pored nekoga nakon što pogledaš ovaj film.

The Last Letter From Your Lover

Ljubav i misterij možda su najseksi kombinacija svih vremena, a ovaj film ima oboje. Dok britanska novinarka radi na priči o svom pokojnom uredniku, ona pronalazi stara ljubavna pisma iz 60-ih i kreće u rješavanje misterija tajne afere. Ovaj Netflix film s razlogom je među omiljenima ove godine.

Ride or Die

Psihološki triler možda nije po svačijem ukusukada su u pitanju seksi filmovi, ali hej, svi smo različiti, zar ne? Kad Rei sazna da je muž njezine bivše kolegice nasilan, odluči ga ubiti. I dok se dvije žene nose sa svim emocijama koje dolaze nakon toga, na kraju jedna u drugoj pronađu ljubav.

Madame Claude

Vrlo stvarna priča o zloglasnoj čuvarici bordela u Parizu tijekom 60-ih ima, pogađaš, puno seksa. Zbog svog posla Madame Claude ima naizgled beskrajnu moć nad francuskom elitom, sve dok se ne pojavi imućna mlada žena i zaprijeti svemu.

Malcolm & Marie

Budimo iskreni - ovaj film, u kojem glume Zendaya i John David Washington, senzualno je iskustvo. U redu, da, svađaju se većinu filma, ali crno-bijeli noir stil kinematografije i kemija između njih dvoje učinit će da se osjećaš potpuno voajeristički.

Zola

Što se dogodi kada se prostituka i konobarica sretnu u restoranu i odluče otići zajedno na putovanje? Apsolutno 'o-moj-bože-možeš-li-vjerovati-da-se-ovo-upravo-dogodilo' tip filma, eto što. Ovaj film je divlja vožnja na najseksi mogući način.

Barb & Star Go to Vista Del Mar

Ponekad se seksi može pronaći skriveno duboko u vrlo, vrlo čudnim filmovima o prijateljstvu, a ovaj film je najbolji primjer. Ima sve što poželiš: plaže, kupaće kostime, muškarce bez košulje (Jamie Dornan!), i iznenađujuće divlji seks u pristojnoj mjeri.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.