ČETVRTA SEZONA

Tina je iz Kopra, Lovre iz Šibenika i oboje stižu u 'Brak na prvu'!

Još dvoje kandidata stižu u sociološki eksperiment 'Brak na prvu', koji uskoro počinje s prikazivanjem na RTL-u - i oboje su spremni pronaći ljubav!

brak_naprvu.PNG
Foto: RTL

TINA BLAŠKOVIĆ (30)

Bivša sudionica slovenske verzije showa 'Gospodin Savršeni' dolazi iz Kopra, strastvena je u svemu, vrlo pričljiva i bez problema iznosi mišljenje o bilo kojoj temi. Jedno je vrijeme živjela i radila u Amsterdamu, kaže da nije tradicionalna osoba jer, među ostalim, brak ne smatra potvrdom ljubavi. Tina ne vidi sebe kao majku, a razlog je svijet u kojem živimo. Traži ambicioznog muškarca s kojim bi stvarala carstvo. Morao bi imati poštovanje prema svima, biti karizmatičan, dominantan i imati razigran karakter baš poput nje. Tina je prava avanturistica, voli sjesti na Vespu i voziti se satima uz obalu. Vrlo je romantična, najbolji spoj za nju bio bi kuhanje kod kuće s njezinim muškarcem, ona je djevojka ljeta koja seks smatra jako važnim dijelom veze.

Image
Foto: RTL

LOVRE VUKOVIĆ (34)

Šibenčanin koji zna što želi reći i nije ga strah to reći. Privući će ga samo inteligencija zbog čega preferira starije žene koje imaju više životnog iskustva, a njegovo će srce uvijek početi brže kucati kad upozna ženu koja zrači ženstvenošću i šarmom, a osvaja karakterom i plavim očima. Kaže da bi radije umro nego prevario svoju partnericu, toliko mu je važna lojalnost, a nije sklon igranju igrica i emocije mu se uvijek mogu iščitati s lica. Upravo iz tog razloga želi da njegova djevojka bude autentična i 'stvarna' i da poput njega nema problem reći što osjeća, želi i treba.

Image
Foto: RTL
Image
USKORO NOVA SEZONA

Prva dva kandidata iz 'Braka na prvu': Tamara i Tiago