Wow! Severina otkrila kako je na ljetovanju upoznala slavnog glumca i glazbenika

Severina koju ćemo od jeseni gledati kao članicu žirija glazbenog spektakla 'SuperStar', ovih dana odmara u St Tropezu s prijateljicama, a ondje je srela i veliku svjetsku zvijezdu

1280x720-a4d9cce6-eea2-11ea-bdd3-a629cfa791e6.jpeg
Foto: RTL

Severina je kraj ljeta odlučila provesti na Azurnoj obali u poznatom ljetovalištu Saint-Tropezu. Ondje je otputovala s prijateljicama, a sigurno je kako Severina puni baterije za uzbudljivu jesen koja je pred svima nama. Naime, Severina je jedna od članica žirija glazbenog showa 'SuperStar' koji uskoro počinje na RTL-u, a kojeg će se moći pogledati 24 sata prije emitiranja na televiziji, na novoj streaming platformi Voyo.

Severina je svojim pratiteljima na drušvenim mrežama kojih ima više od milijun i 300 tisuća, otkrila kako je u St Tropezu srela slavnog glumca i glazbenika Jareda Letoa. Severina na fotografiji pozira kraj Jareda, a otkrila je kako se susret dogodio u slavnom restoranu Cipriani kojeg inače obožavaju svjetske zvijezde. Severina se u opisu fotografije poigrala riječima i napisala Leto 2023 (aludirajući na prezime slavnog glazbenika)

"Ah, nadam se da je bio cool", "On se zapravo slikao s tobom", samo su neki od komentra koje su obožavatelji uputili našoj slavnoj pjevačici.

I dok Severina uživa u zasluženom odmoru i puni baterije, mi jedva čekamo jesen kada ćemo je moći gledati u showu 'SuperStar' na RTL-u, ali i na platformi Voyo i to 24 sata prije prikazivanja na televiziji - bez reklama.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.