Izgleda bolje nego ikad

Wow, kakvo izdanje! Severina zablistala u bijelom od glave do pete

Na posljednjem koncertu u Makarskoj, Severina je oduševila glamuroznim modnim izdanjem i još jednom pokazala kako su godine samo broj

PXL_170823_102336108.jpg
Foto: Matko Begovic/PIXSELL

Severina, koja je dio žirija megaspektakla 'SuperStar', koji ćeš ove jeseni osim na RTL-u, moći gledati na platformi Voyo i to 24 sata prije prikazivanja na televiziji, posljednjih dana radi punom parom, pa je tako nakon Korčule i Crne Gore, koncert održala i u Makarskoj.

shimmer fallback

Osim nastupom, hrvatska glazbena diva oduševila je sveprisutne i svojim besprijekornim izgledom. Već je dobro poznato da je Severina jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, pa nas je tako i u Makarskoj oduševila svojim outfitom te zablistala u bijelom od glave do pete.

shimmer fallback

Bijela mini haljina asimetričnog kroja dodatno je istaknula njezinu savršenu figuru, a jednostavne bijele sandale s remenčićima zaokružile su cijeli outfit.

shimmer fallback

Jedna od najvećih zvijezda u regiji možda ima 51. godinu, ali izgleda bolje nego ikad, stoga jedva čekamo jesen kada ćemo je moći gledati u showu 'SuperStar' na RTL-u, ali i na platformi Voyo i to 24 sata prije prikazivanja na televiziji - bez reklama.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.