JEDVA ČEKAMO VEČERAS

U 'Superstar' stiže i Elvis Presley iz Jastrebarskog

Večeras od 20.15 sati na RTL-u na rasporedu je peta audicijska epizoda 'Superstara', a brojni talenti predstavit će se Severini, Tončiju, Niki i Filipu u nadi da će proći u recall.

Superstar - Elvis iz Jastrebarskog.PNG

Nekoliko kandidata pokazat će hrabrost i pred žirijem izvesti svoje autorske pjesme, a neki će biti posebno samouvjereni: ''Mislim da sam jedinstven po svojim tekstovima koji su, po mom mišljenju u visokom rangu''.

Pred žiri će, između ostalog, stati i Mia Ribić, peterostruka prvakinja Hrvatske u motocrossu u muškoj konkurenciji, 15-godišnja Ana Bertić iza koje je već 50 nastupa na međunarodnim festivalima, a prvu je pjesmu snimila sa samo dest godina, ali i bivši stanar Big Brother kuće i poznati influencer Marin Novaković.

No show će potpuno ukrasti 22-godišnji ''Elvis Presley iz Jastrebarskog'', koji će žiri kupiti apsolutno svakom sekundom nastupa.

''Mrdanje glavom 10, glas 10, stas 10, šarm 10'', savršeno će ga ocijeniti žiri!

Smrt najboljeg prijatelja i zdravstveno stanje bliskog člana obitelji dvije talentirane kandidatkinje natjerali su da odrastu brže od svojih vršnjaka. Glazba ih je, ističu, uvijek spašavala u teškim trenucima, a sada su svoje emocije odlučile pjesmom prenijeti žiriju i gledateljima 'Superstara'.

''Da si se s 14 godina počela profesionalno baviti pjevanjem, sad bi sjedila s nama u žiriju'', oduševljeno će komentirati Filip Miletić nakon hipnotizirajuće izvedbe jedne od njih.

Koga je pojela trema, tko je pustio suzu, a tko žiri izuo iz cipela, gledatelji će doznati već večeras od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Superstara'! A cijelu epizodu možete pogledati već sada na platformi Voyo.