NIJE BILO LAKO

Talentirana Lucija oduševila žiri 'Superstara'! Sa svega 15 godina sama je stigla iz Subotice u Zagreb

Lucija Buza oduševila je žiri 'Superstara' nakon što je otpjevala 'What About Us' pjevačice Pink i 'Dođi' Parnog valjka. Impresivna je i njezina snaga volje da se sa svega 15 godina sama doseli i započne školovanje u Zagrebu.

Superstar - Lucija Buza.PNG

Lucija Buza oduševila je žiri 'Superstara' nakon što je otpjevala 'What About Us' pjevačice Pink i 'Dođi' Parnog valjka. "Sve ono što treba, ti imaš", rekao je Tonči Huljić. "Super glas, dobro držiš i visine i jaka si i lijep mi je taj falset. Super izbor pjesme. Bravo", komentirala je Nika Turković.
Uspješna i sretna djevojka otkrila je da joj je upravo Tončijev komentar bio najdraži jer je u jednoj rečenici rekao sve što je htjela čuti! "Zadovoljna sam, drago mi je što sam skupila hrabrosti da široj javnosti otkrijem dio sebe i onoga što znam", otkrila je Lucija.

Osim maestralnog glasa, Lucija je žiri oduševila i svojoj pričom. Sa svega 15 godina sama je iz Subotice doselila u Zagreb, gdje je upisala srednju školu. "Moje preseljenje u Zagreb nikome nije bila laka odluka. Iako se u svom rodnom gradu osjećam predivno, znala sam da nemam puno mogućnosti što se tiče glazbenog napretka. Bilo je straha, ali i znatiželje koja me gurala naprijed", ispričala je Buza.

Image

"Kada sam tek stigla, u Zagrebu se nisam puno kretala pa nisam imala priliku upoznati ljude. Međutim, čim je krenula srednja škola, sve je počelo dolaziti na svoje. Stekla sam prijatelje s kojima se i danas družim i moj život se pretvorio u onakav kakav djevojčica od 15 godina treba živjeti… Osim što je morala putovati da bi vidjela mamu i prijatelje iz Subotice", prisjeća se Lucija.
Nakon srednje škole, upisala je Fakultet prometnih znanosti, no budući da se nije pronašla u tome, trenutno je u potrazi za poslom. "Nadam se nekom bendu", otkriva mlada glazbenica. "Što se tiče mojih glazbenih želja i ambicija, puno maštam i planiram. Želim stvarati svoju glazbu koja će meni, ali i ostalim ljudima, puno značiti", zaključila je Lucija.

Show 'Superstar' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!