WOW

Severina u haljini koju bi svaka žena poželjela u ormaru

I dok mi s nestrpljenjem čekamo jesen i glazbeni spektakl 'SuperStar' u kojem će Severina biti jedna od članica žirija, pjevačica radi punom parom. Tako je u ponedjeljak imala koncert u Budvi i ponovno oduševila svojim stylingom

Superstar 3 - Severina i Nika Turkovic.jpg

Severina je definitivno jedna od najbolje odjevenih pjevačica. Njezini outfiti uvijek su pomno birani i definitivno nas svaki put oduševi. Severina koja će od jeseni biti jedna od članica žirija glazbenog spektakla 'SuperStar' koji kreće na RTLu, i preko ljeta radi punom parom.

Ovaj put imala je koncert u TOP HILLU u Budvi. Rasprodani koncert, Severina je odradila u prekasnoj satenskoj žutoj midi haljini. Definitivno haljina koju bi poželjeli u ormaru. Kažu da žuta podiže raspoloženje, pa je svakako dobar odabir ako se želiš osjećati odlično. Severina haljina nas je oduševila od samog kroja, ali i boje koje je savršeno istaknula Severininu put.

To su odmah komentirali i njezini fanovi, pitavši se odakle je haljina koja podsjeća na wrap modele koji su uvijek vrlo popularni.

Severina je samo nekoliko dana ranije bila na kratkom odmoru na Mikonosu gdje je fanove oduševila zlatnom mrežastom haljinom koja je definitivno također 'pokupila' sve komplimente.

Jedva čekamo vidjeti što će Severina odjenuti za sljedeći nastup, ali i od jeseni kada ćemo je pratiti kao članicu žirija u glazbenom spektaklu 'SuperStar' na RTL-u.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.