Znamo ga napamet

Severina obilježila 30. godišnjicu svog hit albuma koji se i danas sluša kao da je jučer izašao

Riječ je o jednom od najuspješnijih Severininih albuma 'Dalmatinka' čije pjesme znamo napamet i dan danas ih rado pjevušimo

Severina.jpg

Severina je započela glazbenu karijeru kao tinejdžerica i postala jedna od najvećih zvijezda u regiji, a dio je žirija megaspektakla 'SuperStar' koji kreće ove jeseni na RTL-u. Glazbeni show, čiji je tvorac proslavljeni producent Simon Fuller, moći ćeš gledati i na novoj streaming platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji, i to bez reklama.

shimmer fallback

I dok Severinini obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju njezin 13. album, jedan od njezinih najuspješnijih ovih dana obilježio je velikih 30 godina od svog izlaska.

Riječ je o hit albumu 'Dalmatinka' čije pjesme znamo napamet i dan danas ih rado pjevušimo. Severina je tako podijelila Instagram story jednog obožavatelja koji je podsjetio na ovu okruglu godišnjicu.

"Album Dalmatinka je jubilarno napunio 30 godina. 1993 - 2023! Ovim albumom Seve je dostigla ogroman uspjeh 90-ih! I dan danas se sluša kao da je jučer izašao", napisao je obožavatelj, a mi se s njime potpuno slažemo!

Show 'SuperStar' od ove jeseni prati na RTL-u i novoj RTL-ovoj platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji, i to bez reklama.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.