Plesačica, zvijezda TikToka i majka blizanaca stiže u 'Superstar'!

Glazbeni megaspektakl 'Superstar' kreće već u subotu, 23. rujna od 20.15 sati na RTL-u, a jedna od onih koja će svoje vještine pokazati pred žirijem i publikom je i koreografkinja Gloria Hršak

Gloria Hrsak (8).jpeg

Glazbeni megaspektakl 'Superstar' kreće već u subotu, 23. rujna od 20.15 sati na RTL-u, a jedna od onih koja će svoje vještine pokazati pred žirijem i publikom je i koreografkinja Gloria Hršak. Cijele epizode showa bit će dostupne i na streaming platformi Voyo, i to 24 sata prije emitiranja na televiziji.

Što to čini osobu 'superstarom'? Severina, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković slažu se u jednom - to je karizma, energija, talent i istinska predanost. Na audicijama koje kreću već sljedeće subote u raskošnom RTL-ovom televizijskom spektaklu žiri će kandidatima otkriti vide li baš u njima novog hrvatskog 'superstara'. Žiri je spreman, a spremni su i kandidati, među kojima je i koreografkinja, zvijezda TikToka i majka blizanaca Gloria Hršak.

Image

Gloria se na 'Superstar' brzo odlučila prijaviti, rekla je sebi, kaže, 'sad ili nikad'. "Kada je u pitanju podrška, nisam baš osoba koja govori svaki svoj sljedeći korak drugima tako da u početku nije bilo podrške jer nitko nije znao što se događa. Kasnije kad su saznali su bili sretni i rekli: "Probaj, nemaš što izgubiti".

Iako se glazbom nikada nije bavila profesionalno, za istu je iznimno vezana, obzirom da se bavi plesom, koji je njezina velika ljubav. "Ples i ja smo u vezi od moje 14. godine kada je sve krenulo. Prijateljica me nazvala jedne večeri, rekla da je vidjela kako se otvaraju upisi u jednom plesnom klubu, otišle na probni trening i na tom treningu se jednostavno zaljubila u ples. Smatram da me ples oblikovao u osobu kakva sam danas", jasna je Gloria.

Image

Plesom se bavi 13 godina i kroz njega je prošla svašta. "Plesom se bavim nekih 13 godina i svašta sam prošla. Od studijskih produkcija, natjecanja na regionalnom i državnom nivou, underground battleova, plesnih kupova, kampova i konvencija, sudjelovanja u spotovima, televizijskih emisija... Zahvalna sam plesu jer mi je dao kvalitetne ljude koji su mi vremenom poslati najbolji prijatelji, a od svega što pamtim u cijelosti je osjećaj koji mi ples izazove svaki put kad stanem na pozornicu. U tom trenutku živiš u svom svijetu i to je neprocjenjivo".

Kreativka je, bavi se i društvenim mrežama, a usto je Gloria majka blizanaca. "Blizanci su nam stigli za vrijeme pandemije koronavirusa, a u srpnju ove godine napunili su već tri godine! Vrijeme stvarno brzo prolazi. Vole plesati i maju ritma, kod kuće stalno slušamo glazbu tako da ples kreće spontano. Voljela bih da u budućnosti imaju bilo koji hobi koji ih uveseljava. Možda to bude i ples pa krenu stopama mame i tate", otkriva ponosna mama.

Slavnog žirija se ne pribojava, no ima veliko poštovanje prema ekipi kojoj će zapjevati! "Ne bih rekla da se pribojavam komentara, nego imam velikog poštovanja prema njima. Veliki su umjetnici i izgradili su nešto o čemu većina kandidata sanja. Uložili su puno truda, vremena, volje, ali i talenta da ispune svoju želju i uspjeli su. Upravo iz tog razloga mi je jako važan komentar od svakog člana žirija", jasna je Gloria.

"Naučila sam tijekom života da se ničemu ne nadam, već da dajem 200 posto i idem korak po korak. Ne želim si stvarati pritisak, već volim sve što je povezano s glazbom i pjevanjem i zato sam tu. Kao što bi rekla pjevačica Sara Jo: 'U ovoj sam priči zbog muzike", zaključila je ova svestrana djevojka.

Novi glazbeni megaspektakl 'Superstar' na rasporedu je već u subotu, 23. rujna u 20.15 sati na RTL-u. Cijele epizode showa bit će dostupne i na streaming platformi Voyo, i to 24 sata prije emitiranja na televiziji.