Karmela ogorčena, a Martina se čudi: 'Povlačila se s Meri, zar je očekivala da će joj tu netko biti prijatelj?!'

U kući 'Superpara' vlada prava idila među parovima, a tu harmoniju prekida samo priča o izazovima i eliminacijama…

Martina i Karmela.PNG

Danas je bila riječ o malo drukčijem izazovu u kojem su dečki trebali pokazati svoju izdržljivost, a djevojke su održale aukciju! „Vaše će dame kupovati određene predmete, licitirati koja za određene predmete daje više novca i koja kupi taj predmet - određuje kojeg će muškarca opteretiti tim predmetom jer će ga morati držati u rukama. Kladite se s pravim novcem, onim koji je ostao od prošlog izazova“, objasnio je Enis zadatak.

shimmer fallback

Filipova Anamarija kupila je toaletni papir i dala ga Dragi, a Martina reket za badminton koji je dala Tomislavu. Karmela je kupila kapu i dala je Ismaelu. Anamarije Filipova kupila je Dragi balerinke, a njegova Anamarija vratila je okvirom za slike i lizalicom, što je dala Filipu. Za čak 200 eura Dragina Anamarija kupila je kahlicu i dala je Tomislavu, a Anamarija Filipova je objašnjavala kako je igrala taktički i htjela je da potroši što više novca jer je imala najviše u banci. „Kad imam novca, onda trošim“, rekla je Anamarija Dragina.  

shimmer fallback

„Usred igre došli smo do zaključka da se to može odraditi a da nitko ne ispadne“, rekla je Karmela, ali ostale djevojke nisu bile pretjerano zainteresirane za tu ideju. Anamarija Dragina kupila je loptu za pilates koju je dala Ismetu, a on je prigovorio Azelmi što ona nije kupila loptu. Anamarija Filipova je najviše kupovala i opterećivala Dragu, a njezina imenjakinja joj je vraćala. „Ona njemu da balerinke, a ona meni okvir od dva metra“, bunio se Filip. Tomislav je držao najviše stvari, pa je bio veseo kad je dobio njihalicu za bebe zato što je sve mogao strpati u nju. Anamarija Dragina opteretila je Filipa koferom pa je njegova supruga odmah opteretila Dragu kotačem!

shimmer fallback

Anamarija Dragina kupila je gumu za 200 eura koju je također dala Filipu. „Ti se ideš s njom kačiti, a ima najviše para“, čudio se Filip. Tomislav je dobio i akumulator, a Karmela je kupila ljestve za Filipa. Anamarija Filipova nastavila je opterećivati Dragu koji je sad dobio barski stolac, a njegova je supruga uzvratila udarac i kupila usisavač koji je dala Filipu. Tomislav je od Martine dobio i galon vode, pa biljku, dasku… Karmela je borila s njom, ali ubacila se Anamarija Filipova i dodatno opteretila Tomislava koji nije više mogao držati sve te stvari i ispao je iz igre. „Ubacila se da tebi uvali, i to je to. Nije bila igra, bila je čista eliminacija“, rekla je Karmela, a samo Tomislav i ona nisu prošli izazov.

shimmer fallback

„Oni su bili jako povezani s Meri i Davorom i mislim da je to samo nastavak priče - većina ukućana ih želi maknuti“, komentirala je Anamarija Dragina, a Karmela je bila jako razočarana. „Ne znam razmišljaju li oni uopće što je fer, a što nije ili je njima to samo zezancija. Nisi imao šanse, dogovorili su se protiv tebe. Nikome se nisu davale stvari od dvadeset i nešto kilograma osim tebi!“ govorila je Karmela svom dečku, a njemu je samo bilo žao što nije izdržao do kraja dok je njoj najviše bilo žao kako se ponijela Anamarija Filipova jer nije to od nje očekivala.

shimmer fallback

Nakon igre Anamarija i Drago bili su na prvome mjestu, a Karmela i Tomislav na zadnjem. „Ona se povlačila s Meri, zar je očekivala da će joj tu netko biti prijatelj?!“ čudila se Martina što je Karmela povrijeđena zbog izazova, a Karmela je zaključila: „Ovo je igra u kojoj se unaprijed zna poredak! Mi nemamo šanse biti pobjednici, nikako!“

shimmer fallback

Poslije su parovi čitali emotivna pisma jedni drugima, a Martina i Ismael su prije spavanja slomili krevet. Hoće li Karmela i Tomislav ostalim parovima pomrsiti konce ili je sadašnji klan jednostavno prejak - ne propustite pogledati u novim epizodama 'Superpara' od 21.15 sati na RTL-u.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.