Superpar

Bilo je jasno koga se željelo izbaciti: 'Imao sam 15 stvari na sebi, to više nije zezancija'

Današnji izazov razlikovao se od dosadašnjih po tome što su dame imale aukciju. Kako im je Enis na početku objasnio, cure su trebale kupovati predmete s podizanjem štapa te odabrati koji muškarac će nositi svaki predmet. Svrha izazova bila je opteretiti nekog od muškaraca do te mjere da više ne može nositi predmete u rukama.

thumbnail
Play logo

U današnjem izazovu, odnosno aukciji, vrlo se jasno moglo vidjeti koga se željelo izbaciti. Neki parovi stvari su uvaljivali Tomislavu, koji je u jednom trenutku imao nekoliko desetina kilograma u rukama.

Play logo

"Tko će kupiti galon vode?", pitao je voditelj Enis Bešlagić ekipu.

Martina je prvo ponudila 40 eura, a nitko se s njom nije borio. Odlučila da je da će ga dati ionako preoprećenom Tomislavu.

"Imao sam 15 stvari na sebi, to više nije zezancija", rekao je Tomislav. Nakon toga je od Martine dobio i biljku, pa i dasku.

Play logo

"Tu je već bilo, brate mili, gdje me nađe", rekao je Tomislav.

Martina i Ismael primijetili su da se Karmela naljutila, što su komentirali kasnije u izjavama.

"Nema tu fer ili ne fer. Tu je jednostavno došlo vrijeme da se što više bori, izvlači i gura. Na kakve god načine možemo. A sad, kako će tko to shvatiti, na njemu je", rekao je Ismael.

Play logo

Tijekom izazova, Ismet je savjetovao Tomislavu da ne prima to k srcu.

"Nija mi padalo na pamet da ja to pustim. Nema šanse", rekao je Tomislav. Karmela je bila vidno razočarana. "Imao si više od 50 kilograma u rukama", dodala je.

Show 'Superpar' pogledajte i na PLAYU.

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.