ČETVRTA SEZONA

Strepnje pred prvi susret s bračnim drugom: 'Sve na internetu izgledaju kao avioni, a uživo kamioni!'

U ponedjeljak u 21.15 na RTL-u, dan prije na platformi Voyo - počinje četvrta sezona sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu', a novi su kandidati jako uzbuđeni i spremni za vjenčanje!

vjencanica.jpg
Foto: RTL

U ponedjeljak u 21.15 na RTL-u počinje četvrta sezona sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu', a novi su kandidati jako uzbuđeni i spremni za vjenčanje!

„Lijepo je imati nekoga, čovjek nije stvoren da bude sam. Stvarno se nadam da su mi stručnjaci pronašli osobu koja će razumjeti moj posao i poziv“, kaže 30-godišnja pjevačica Renata.

„Kao mala nikad nisam sanjala o vjenčanju, niti sam zamišljala dečka s kojim ću se vjenčati“, iskrena je 30-godišnja Tea Blašković iz Kopra, no optimistično zaključuje: „Mislim da me čeka ljubav u Hrvatskoj!“

Uoči vjenčanja, pripreme i probe vjenčanica te svadbenih odijela u punom su jeku, a kandidati su vrlo nestrpljivi te jedva čekaju vidjeti tko će ih dočekati 'pred oltarom'.

„Pojavila sam se isključivo zbog sociološkog eksperimenta i jako mi je zanimljivo to što i danas postoji jako puno dogovorenih brakova, koji po nekoj statistici završavaju sretnije nego brakovi u koje ulazimo s početnim sviđanjima i interesima“, odlučno kaže 27-godišnja Tamara koja je spremna za novo iskustvo u životu.

No ne strepe samo žene prije vjenčanja i trude se odabrati pravu haljinu za taj čarobni trenutak, muškarci također pridaju puno pažnje pri odabiru pravog svadbenog odijela te imaju tremu pred samu svečanost.

Image
Foto: RTL

„Ne bih rekao da se bojim, nego puno je tu emocija“, priznao je 42-godišnji učitelj engleskog jezika Anton, a 28-godišnji radijski voditelj i pjevač Alen nastavio: „Mislim da sam spreman za brak. Spreman sam možda i za djecu - ako se poklopi pravi trenutak s pravom osobom.“

Samouvjeren, optimističan i zadovoljan svojim emotivnim stanjem je 39-godišnji instruktor fitnessa Josip koji kaže: „Prije vjenčanja opušten u onoj mjeri u kojoj trebam biti“ dok 32-godišnji taksist Filip priznaje da je malo uzbuđen.

„Ne znam što se može dogoditi, ali otvoren sam za sve. Nisam doživio ljubav i ne vjerujem baš u ljubav, ali valjda postoji. Nisam toliko razočaran u žene kao što sam u njihov prikaz na internetu - sve na svojim profilima i fotografijama izgledaju kao avioni, a uživo kamioni“, priznaje 32-godišnji Zagrepčanin Filip, koji je po zanimanju taksist i jako drži do svog izgleda, što očekuje i od svoje buduće partnerice koja treba biti sportski tip, pristojna te nikako glasna i naporna.

Kako je protekla proba vjenčanica, tko je spreman za brak, a tko neće biti zadovoljan odabirom stručnjaka - ne propustite pogledati od ponedjeljka u 21.15 sati na RTL-u, a 24 sata prije na platformi Voyo!

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL