'Brak na prvu'

Stefan priznao da je Lorena njegov tip žene, a ona je bila neodlučna: 'Na prvu li-la. Nije ono što sam očekivala'

Na dan vjenčanja, Stefan i Lorena bili su jako uzbuđeni, a mlada influencerica priznala je kako se dugo nije toliko tresla od uzbuđenja.

thumbnail

U poznatom sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' odlučili su sudjelovati Lorena Farkač, mlada studentica koja obožava društvene mreže i na TikToku ima više od 120 tisuća pratitelja te kondicijski trener i student Stefan Modrić. Prije nego što se pojavila ispred malih ekrana, Lorena je otkrila kako je oprezna kad je o ljubavi riječ zato što nema lijepa iskustva iz prijašnje veze jer smatra da je bila premlada za ozbiljan odnos, a i sada zna da je poštovanje prvo što traži od partnera. Osim toga, privlače je visoki i zgodni muškarci iako prednost daje inteligentnim džentlmenima koji vole istraživati svijet.

Stefan nam je nedavno otkrio kako nije baš romantičan, ali su za njega u ljubavi nepoštenje i nepoštovanje apsolutno zabranjeni, a kad je u vezi, vrlo je pažljiv i ne voli se svađati. Kaže da nikada ne bi prevario djevojku, ali kada shvati da gleda druge žene, zna da je njegova trenutna veza završila.

Na dan vjenčanja, Stefan i Lorena bili su jako uzbuđeni, a mlada influencerica priznala je kako se dugo nije toliko tresla od uzbuđenja. Nakon što su stali jedno pred drugo, dvojac nije skidao osmijeh s lica. I dok je Stefan prokomentirao kako je na prvu Lorena njegov tip žene, influencerica je bila neodlučna: ''Na prvu, li-la, ima lijepe plave oči, lijepe crte lica, tetovaže koje ne preferiram, nije ono što sam očekivala, očekivala sam nešto drugo, no ne kažem da sam razočarana'', rekla je Lorena.

Kako će se razvijati njihov odnos -ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Braka na prvu' od 21.15 sati na RTL-u.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.