NOVA UZBUĐENJA

Šest neznanaca šokirat će kandidate 'Hell's Kitchena': 'Borimo se s njima za ostanak u kući''

Nakon još jedne napete večere za goste, tijekom koje je chef Gretić protjerao oba tima, stiglo je vrijeme za nova uzbuđenja u 'Hell's Kitchen' kuhinji. Dojmovi nakon Josipova izlaska još se nisu uspjeli slegnuti, a kandidate već u srijedu od 21.15 sati čeka iznenađenje kojem se baš nitko nije nadao – šest nepoznatih lica u studiju koja bi mogla poremetiti planove timovima

Hell's Kitchen - gosti.PNG
Foto: RTL

Nakon još jedne napete večere za goste, tijekom koje je chef Gretić protjerao oba tima, stiglo je vrijeme za nova uzbuđenja u 'Hell's Kitchen' kuhinji. Dojmovi nakon Josipova izlaska još se nisu uspjeli slegnuti, a kandidate već u srijedu od 21.15 sati čeka iznenađenje kojem se baš nitko nije nadao.

''Danas je dan koji ne želite prespavati'', najavit će sous chefovi Ivana i Ivan kandidatima koji će se zaputiti u kuhinju i ostati u šoku. Šest nepoznatih lica stajat će ispred njih, a ozbiljno lice chefa Gretića na prvu im neće baš puno toga reći.

''Sigurno se pitate tko su ovi ljudi! Oni će se danas boriti za ulazak u 'Hell's Kitchen'', tajnovit će ostati chef ne otkrivši detalje.

''Čine mi se malo poznato, kao da su nam već bili gosti'', sumnjičavi Roko Ć. će podijeliti svoje viđenje situacije s ostalima.

''Prvo što mi pada na pamet je da se borimo s njima za ostanak u kući. Nema što drugo biti'', uvjerena će biti Lucija, a i ostali će kimati glavom.

 ''Sve je moguće'', složit će se crveni i plavi, koji su već puno puta dosad vidjeli da u showu mogu očekivati neočekivano.

Chiaru će, pak, mučiti je li netko od njih solo igrač koji je došao kako bi među njih unio nemir i pomutio prijateljske odnose i suradnju koje su izgradili.

Chef Gretić crveni i plavi tim poslat će natrag u kuću, a ondje će na televizoru moći pratiti sve što se događa u njihovim kuhinjama.

 ''Vašu ulogu odlučit će plavi i crveni tim'', poručit će chef samouvjerenim pridošlicama.

Tko su gosti u 'Hell's Kitchenu', što je to smislio chef Gretić i je li netko od crvenih i plavih uistinu u opasnosti da napusti show na neočekivan način, gledatelji će doznati već u srijedu od 21.15 sati na RTL-u. Nova epizoda dostupna je i 24 sata ranije na streaming platformi Voyo.

Image
Image