Koja je tvoja boja?

Ljubomorna, strastvena ili nježna: Što boja donjeg rublja otkriva o tebi?

Najbolje se osjećaš u vatreno crvenoj ili si više žena koja nosi crnu ili pak nježne nijanse ružičaste? Svaka ova boja govori o tebi više no što možeš zamisliti

pexels-pixabay-247322.jpg
Foto: Pexels

Boje imaju veliku moć, odnosno utjecaj na raspoloženje, ali i puno govore o onome tko ih bira, a kada je o odjeći riječ, onome tko ih nosi. Kad pričamo o donjem rublju, kao da čitamo između redaka. Boja donjeg rublja ima skriveno značenje i govori puno o ženi koja ga nosi.

"Različite boje mogu pobuditi različite emocije. One su značajni čimbenik neverbalne komunikacije. Otkrivaju puno o osobnosti, raspoloženju, željama i emocijama", kaže za The Sun seksualna terapeutkinja Barbara Santini navodeći primjer crnog donjeg rublja koje u pravilu nose asertivne i samopouzdane žene.

Image
Za bolji užitak

'Samo da je malo duže': Trikovi koji će pomoći da seks traje duže

Njezina kolegica Tatyana Dyachenko dodaje kako je u modi ljubičasto seksi rublje i njegova će popularnost u 2022. samo rasti. U nastavku ti otkrivamo što pojedina bolja donjeg rublja govori o ženi koja ga nosi. Sigurne smo da ćeš se pronaći u tekstu.

Crna

Crno donje rublje je osnovno i nalazi se vjerojatno u ladici svake žene. No, ono je i dalje vrlo seksi te stvara vruću i zavodljivu atmosferu. "Žena koja nosi crno donje rublje je istovremeno šik i elegantna te sofisticirana, asertivna i samouvjerene. Želiš li partneru poručiti da si ti ta koja ima moć, odaberi crne čipkaste ili svlenkaste gaćice", slažu se obje.

Crvena

Ovo je najočitija boja kada je riječ o strasti. Ona jasno govori da si strastvena, samouvjerena, da se smatraš atraktivnom. "Kao što crvenim ružem želiš privući pažnju na usne, crveno donje rublje pokazuje tvoju želju i uzbuđenje", objašnjava Santini. Kada je seks u pitanju, s crvenom ne možeš pogriješiti.

Ružičasta

Ako je ružičasta tvoja boja kada je riječ o grudnjacima i gaćicama, to je znak da si nježna osoba koja traži privrženost. "Dok crvena vrišti, ružičasta šapuće. Pokazuje nježnost i nevinost srca", objašnjava Santini i dodaje kako nježna ružičasta znači ženstvenost, mladost i nevinost, a jarka, poput fuksije, čini crne outfite uzbudljivima.

Plava

Plavo donje rublje nije baš uobičajeno, no kada ga žena zna nositi, poručuje nešto što ni jedna druga boja ne može. "Plava boja simbolizira odanost. Želiš li mu pokazati svoju privrženost i odanost te mu poručiti da se kraj njega osjećaš opušteno i sigurno, odjeni rublje u umirujućoj plavoj boji", savjetuje Santini.

Zelena

Postoji razlog zašto kažemo da je netko "zelen od ljubomore". Naime, smaragdna boja simbolizira ljubomoru i to je vjerojatno nešto što ne želiš niti doživjeti niti pokazati partneru.

Ljubičasta

"Tradicionalno, ljubičasta je boja dvorova, povezuje se s luksuzom i kraljevstvima. U prošlosti je bila vrlo skupa jer ju je bilo teško dobiti u prirodi. Ako si ljubiteljica ljubičastog rublja, to znači da si vrlo ženstvena, elegantna i romantična te da imaš jako visoke kriterije kada je riječ o izboru partnera", objašnjava Dyachenko .