Savjeti za čišćenje kaljenog stakla

Postoji nekoliko načina za čišćenje kaljenog stakla pa ćemo neke za vas izdvojiti u nastavku

Savjeti za čišćenje kaljenog stakla

Čišćenje kaljenog stakla često nam stvara problem jer se obično radi o većim i teže dostupnim površinama, ali uz ovih nekoliko načina za čišćenje kaljenog stakla, primijetit ćete veliku razliku u čistoći vašeg kaljenog stakla.

Čistoća stakla nakon čišćenja govori sama za sebe i dokaz je da sljedeća tri sastojka imaju veliku moć uklanjanja i najtvrdokornijih mrlja na takvom staklu.

ImageNa primjer osušene naslage sapuna u kupaonici koje se pojavljuju stalno, jer  stalno peremo ruke i tuširamo se, a nije nam baš najzgodnije nakon svake uporabe kupaonice raditi i temeljito čišćenje kaljenog stakla.

Da biste izbjegli mučenje s odstranjivanjem naslaga upotrijebite kuhinjsku spužvu s drškom, deterdženta i sredstva za ispiranje posuđa.Takve spužvice s drškom možete nabaviti u svakom supermarketu i vrlo su praktične. 

Ocat je također odlično sredstvo za čišćenje i otklanjanje kamenca. Napravite mješavinu vode i octa 1:4 koju ćete jednom tjedno nanijeti na staklo i prebrisati.
Kaljeno staklo obično očistimo mekom spužvicom sa sredstvom za čišćenje stakla i vodom, ali staklena vrata možete čistiti i omekšivačem rublja.

Nadamo se da vam je ovih nekoliko savjeta za čišćenje kaljenog stakla bilo od koristi.