Savjeti kako skinuti super ljepilo sa stakla

Sigurno ste i vi imali bezbroj nezgoda s ljepilom, neke stvari se ili ne mogu zalijepiti, ili pak ako ih i zalijepimo Ljepilo dospije gdje nije trebalo. Ovdje govorimo o tome kako skinuti super ljepilo sa stakla

Savjeti kako skinuti super ljepilo sa stakla

Super ljepilo je u nekim situacijama zaista super pomoć, ali u nekim nas neugodno iznenadi i zalijepi i ono što nismo željeli zalijepiti pa nam se postavlja pitanje kako skinuti super ljepilo sa stakla na primjer? 

ImageEvo nekoliko savjeta o tome kako skinuti super ljepilo sa stakla, koji će vam, nadamo se biti od pomoći.

Ponekad se dogodi da kupimo ljepilo koje odmah po otvaranju naglo iscuri van i neugodno nas iznenadi. Kapljice ljepila pobjegnu nam na stol od stakla, ili pak zalijepimo nešto na staklo što se poslije nikako skinuti ne da. Odmah nam kroz glavu prostruji pitanje - kako skinuti super ljepilo sa stakla.

Evo i kako.
Voda, deterdženti i ribanje jedini su izbor u tom slučaju. Ovisno od podloge na koju se ljepilo uhvatilo toliko možete i ribati, a ako je površina osjetljiva možete napraviti veće štete nego koristi.

Staklo nije osjetljivo na trljanje ako upotrijebite mekanu krpicu ili pamuk, a ne upija ni masnoće pa ga možete očistiti s tkaninom natopljenom u ulje i lagano trljati.

Uvijek ovismo o podlozi, super ljepilo možete probati skinuti i s benzinom ili nekom kremom poput kreme za ruke. Možete koristiti i aceton za skidanje laka.

Vodite računa o tome da vam za uklanjanje super ljepila, treba nam snažno otapalo. Stoga, prije svega, razmislite o sigurnosnim mjerama i zaštitite ruke, dišne ??putove, a radite i na dobro prozračenom mjestu.