Savjeti kako privremeno deaktivirati Instagram

Nekoliko savjeta kako privremeno deaktivirati Instagram u slučaju potrebe za tim

Savjeti kako privremeno deaktivirati Instagram

U nastavku donosimo kako privremeno deaktivirati Instagram u slučaju potrebe za tim pa pripremite se da zapamtite sljedeće korake.Ako vam i dosadi biti na ovoj mreži, Instagramu se ljudi uglavnom vrlo brzo vrate zbog svoje jedinstvenosti i raznolikosti sadržaja.
Dostupan je uvijek, svima i posvuda, a to je razlog zašto Instagram ima odvojene mogućnosti deaktiviranja i brisanja profila.
Svakako zapamtite da privremeno deaktiviranje i brisanje Instagram računa nije isto i stoga je važno da ne napravite grešku tijekom procesa kako privremeno deaktivirati Instagram.

Deaktiviranje Instagram profila jednostavan je postupak.
Najčešće ga koristimo kada želimo samo na određeno vrijeme isključiti profil, bez da izgubimo sve podatke.

S druge strane, brisanje Instagram računa je trajno i jednom kada kliknete na Delete svi podaci koje ste do tada kreirali na njemu nestaju bespovratno.

Čitajući ovo vjerujemo da vam je razlika sada jasna, pa nastavite s čitanjem gdje pišemo više o tome  kako privremeno deaktivirati Instagram

Dakle, kako privremeno deaktivirati Instagram?
Proces za deaktiviranje traje svega nekoliko minuta i možete ga napraviti i na računalu isto kao i na mobilnom telefonu. 

Ulogirajte se na Instagram profil ali preko Instagram.com - nikako ne radite to u aplikaciji, jer je iz aplikacije nemoguće izvršiti deaktivaciju.

Otvorite svoj račun pa odaberite "Edit Profile" opciju koja stoji odmah pokraj vašeg korisničkog imena.

U desnom kutu zatim kliknite na "Temporarily disable my account", nakon čega ćete morati odabrati jednu od ponuđenih opcija kao odgovor na pitanje zašto deaktivirate Instagram račun.  Unesite svoju šifru i to je to! Jedini način kako privremeno deaktivirati Instagram u slučaju potrebe za tim.
Nakon ovoga vaš Instagram je deaktiviran i možete mu se vratiti kada osjetite potrebu za tim.

Image