Savjeti kako napraviti naljepnice za WhatsApp

Novost koju može napraviti svaki WhatsApp korisnik je kreirati vlastite naljepnice, a znate li vi kako napraviti naljepnice za WhatsApp? Evo nekoliko savjeta

Savjeti kako napraviti naljepnice za WhatsApp

Znate li kako napraviti naljepnice za WhatsApp? Donosimo nekoliko zanimljivosti za ljubitelje ove aplikacije.

Mogućnost ove nove zabave, ali nekima i korisne stvarčice, je da instalirate aplikaciju s naljepnicama te kada ju prvi put pokrenete, dodirnete zelenu opciju "Stvori novi paket naljepnica" zelenom bojom. Prethodno razmislite o dobrom imenu jer će to biti naziv vašeg paketa naljepnica.

ImageEvo kako napraviti naljepnice za WhatsApp  

Proces je lakši nego što mislite. Ako se odlučite raditi vlastite naljepnice na ovoj aplikaciji, morat ćete koristiti aplikaciju STICKERMAKER treće strane za izradu naljepnica koju ćete preuzeti.

 Jedina zamjerka je to što naljepnice koje su na raspolaganju na ovoj aplikaciji možda neće biti po vašem ukusu i možda neće moći izraziti ono što želite njima prikazati.

Kako biste mogli dodati paket vaših naljepnica  u WhatsApp, morat ćete stvoriti najmanje tri naljepnice. 

Nakon što ih stvorite,  odaberite opciju Add to WhatsApp u donjem desnom kutu zaslona. 

Ako ste sve učinili kako treba trebali biste dobiti poruku da ste učinili da su naljepnice dodane.

Ako ste oduševljeni ovom idejom za vašu omiljenu aplikaciju, najbolje bi vam bilo da odmah nastavite i stvorite vlastite WhatsApp naljepnice. Sve do WhatsApp oglasa s tim značajkama nemate drugog izbora nego koristiti aplikaciju treće strane za stvaranje personaliziranih WhatsApp naljepnica poput Sticker Maker-a. 


Sada kada znate što je sve moguće i kako napraviti naljepnice za WhatsApp, sigurni smo da ćete se i vi poigrati njima.