Savjeti kako napraviti naljepnice za viber

Novost koju može napraviti svaki Viber korisnik je kreirati do 24 stickera po paketu, a znate li vi kako napraviti naljepnice za Viber? Evo nekoliko savjeta

Savjeti kako napraviti naljepnice za viber

Znate li kako napraviti naljepnice za Viber? Donosimo nekoliko zanimljivosti za ljubitelje ove aplikacije.

Mogućnost ove nove zabave, ali nekima i korisne stvarčice, je da koristeći alat sticker creator koji je možete pronaći u trgovini Sticker Market pretvorite u naljepnice.

ImageNo tu je i mogućnost da snimljenu fotografiju pretvorite u vlastitu personaliziranu naljepnicu koju ćete kasnije upotrebljavati u ovoj aplikaciji. 

Evo kako napraviti naljepnice za Viber

Ako se odlučite raditi vlastite naljepnice, omogućeno vam je biranje oblika naljepnice. Moguće je napraviti fotografiju koja se može pomicati, zakretati ili pak zumirati na određeno mjesto. Moguće je stvoriti i vlastiti detalj koji će postati glavna tema stickera.

Najljepši je način uklanjanja pozadine fotografije za neljepnicu, za koju koristite "čarobni štapić'.
Nakon odabira oblika, stickere ukrasite crtežima, tekstom, drugim stickerima ili emotikonima, sve po vašem izboru.

Dobra stvar ove mogućnosti je i ta da vi kao korisnik možete samo ograničiti upotrebu vlastitih stickera, odnosno vi ćete sami moći odlučiti i hoćete li dozvoliti upotrebu svojih stickera ostalim korisnicima Vibera tako što ćete vaš sticker paket moći  označen kao javno dostupan ili privatan. Sticker pakete koji krše pravila Vibera bit će moguće i prijaviti.


Sada kada znate što je sve moguće i kako napraviti naljepnice za Viber, sigurni smo da ćete se i vi poigrati njima.