403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Lifestyle
Lifestyle

Savjeti kako marinirati piletinu

Savjeti kako marinirati piletinu
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Znate li kako marinirati piletinu? U nastavku izdvajamo za vas nekoliko savjeta koji će vam sigurno pomoći oko toga kako marinirati piletinu, da će vaši gosti lizati prste na okupljanjima

Sigurno ste se već susreli s problemom kako marinirati piletinu Postoji nekoliko načina a mi smo potražili i ispitali koji je najbolji. Prenosimo vam zaključke do kojih smo došli i pokušat ćemo vas naučiti tehniku mariniranja. Evo kako marinirati piletinu Marinada se radi sa začinskim biljem, a napravit ćete je tako da u veliku zdjelu dodate 4 režnja sitno prešanog češnjaka, 1/4 šalice nasjeckanog svježeg origana, 1/4 šalice nasjeckanog svježeg ružmarina, 1/4 šalice maslinovog ulja. Začinite solju i paprom po želji, a zatim dodajte do 2 kilograma piletine.  Tu je i salamura koju radimo tako da pomiješamo 8 šalica vode i 1 šalicu soli. Pomiješamo da se sjedini, a zatim dodamo do 4 kilograma piletine s kostima. U otopinu stavimo piletinu 30 minuta do sat vremena, a prije nego što je izvadite i osušite tako da sol ne uklonite s mesa. Pazite pri mariniranju, jer, previše intenzivnih začina može zamaskirati okus mesa, što je šteta osobito ako imate kvalitetnu domaću piletinu ili odležani odrezak. Piletina, posebno kokoške grudi bez kože , obično imaju bolji okus i imaju bolju teksturu ako ga marinirate prije kuhanja. Zato morate znati kako marinirati piletinu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Iz naše mreže
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx