Savjeti kako isključiti komentare u Wordu

Ako se bavite pisanjem nešto više od uobičajenog, zasigurno ćete morati naučiti i kako se dodaju komentari u Wordu, ali i kako isključiti komentare u Wordu

Savjeti kako isključiti komentare u Wordu

Word Web Aplikacija omogućuje da se dodaju komentari u Wordu koji služe za pregled istih.
Također komentari u Wordu služe i kao odgovaranje na komentare drugih pregledavatelja. No, komentari u Wordu se mogu i isključiti pa osoba koja čita dokument neće biti u mogućnosti pisati ništa na njemu.

Evo postupka kako isključiti komentare u Wordu  

Prvo i osnovno, da biste omogućili da se komentari u Wordu dodaju u dokument, krenite od kartice "Pregled" da biste komentarima upravljali u prikazu za uređivanje
Druga opcija se da krenete od kartice "Komentari" da biste njima upravljali u prikazu za čitanje.

Komentari u Wordu omogućavaju i pregledavanje postojećih komentara da biste ih izbrisali ili odgovorili na njih.

Ako komentar želite izbrisati, to radite tako da kliknete na oblačić s komentarom i onda kliknete na ikonicu s crvenim X znakom (ikonica Reject Change/Delete Comment). 


Da biste komentare pregledali u prikazu za čitanje, kliknite Komentari u Wordu.

Ako ne znate kako napraviti komentar u Wordu,  u prikazu za čitanje, odaberite tekst o kojem želite dodati komentar, a zatim kliknite Komentari > Novi komentar. Da biste dodali novi komentar, kliknite Pregled > Novi komentar.

Da biste komentare pregledali u prikazu za uređivanje, kliknite Pregled > Prikaži komentare.
Odaberite strelicu ispod gumba Izbriši , a zatim Izbriši sve komentare u dokumentu.

Komentari u Wordu omogućuju dodavanje bilješki u dokument bez promjene sadržaja stoga je i važno znati kako napraviti komentar u Wordu, ali isto tako i kako isključiti komentare u Wordu  ako to ne želite.