Brak na prvu

Saša i Bojan nakon medenog mjeseca žive odvojeno: 'Konačno sloboda'

Nakon medenog mjeseca vratili su se u koliko toliko stvaran život, a po prvi put u sociološkom eksperimentu, par već na samom početku živi odvojeno. 

thumbnail

"Konačno sloboda", uzviknula je kandidatkinja Saša Đorić nakon što je nekoliko dana provela sa suprugom Bojanom Mrđenovićem na medenom mjesecu. Iz snova im nije bilo ni blizu, jedva da su i bili zajedno, a problemi su za njih krenuli već na ceremoniji. Bojan je sa suprugom Sašom pokušao uspostaviti dobar odnos, ali uzaludno. Ona je odmah shvatila da između njih nema ničega, pa čak ni prijateljstva te se tako ponaša od samog početka. Nakon medenog mjeseca vratili su se u koliko toliko stvaran život, a po prvi put u sociološkom eksperimentu, par već na samom početku živi odvojeno. 

"Čudno mi je da me bilo koja osoba ne želi uopće pozdraviti i ne želi imati nikakav kontakt samnom", rekao je Bojan, a kada je ugledao fotografiju s vjenčanja na kuhinjskom stolu, prasnuo je u smijeh. "Nije ovo ništa za mene", rekao je. Saša, to već znamo - također dijeli njegovo mišljenje. 

"Ne mogu se na silu s nekime družiti, sve da mi netko i plaća večere i organizira druženja. Ja to ne mogu", rekla je Saša. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' ne propustite pogledati od 21.15 sati na RTL-u. 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.