U 'San snova' smo napokon upoznali Nives

O Nives smo naveliko slušali u Kristininim telefonskim razgovorima, a sada smo je napokon upoznali.

63800D11 (1).jpg

Pojavila se u svojoj prvoj sceni u seriji Pojavila se u svojoj prvoj sceni u seriji 'San snova' i odmah dala do znanja koje je kvalitete krase.

"Nakon što si mu prijetila tužbom i nakon što si mu nasilno uselila u stan, on tebe prosi. Lik je očajan. Ma ja bih pristala. Ja bih pristala odmah", rekla je svojoj prijateljici Kristini.  

"On više nikad neće igrati", naglasila je Kristina, na što ju je Nives podsjetila da ima - stanove.

Ovo je tek jedna od scena s Nives i Arijom u dramskoj seriji s elementima humora 'San snova'. Nives glumi Kristininu prijateljicu, a zajednički su im kriteriji o tome što muškarac mora imati - u džepu.

"Sviđa mi se što, napokon za promjenu, glumim pozitivnog lika. Nisam prevarantica i kriminalka, već jedna neobrazovana, ali žena s jednom kvalitetnom životnom školom. Vrlo je zanimljiv i osebujan i luckast lik. Malo je nesigurna, vrlo fatalna po muškarce i nekako je nesvjesna te uloge koju igra i kako zapravo muški rod reagira na njezinu vanjštinu i unutrašnje kvalitete", rekla je Nives nedavno u intervjuu za RTL.hr. Dramsku seriju s elementima humora 'San snova' pogledajte od ponedjeljka do petka u 20.15 sati na RTL-u, a sve epizode dostupne su na platformi Voyo, 24 sata prije emitiranja na televiziji. 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.