Jedna ljepša od druge

Sve nijanse smeđe: Jesu li ovo najzgodnije brinete domaće glumačke scene?

Izdvojile smo neke od najljepših domaćih glumica na čije divne smeđe uvojke nitko ne može ostati ravnodušan

san snova najzgodnije brinete.jpg

I dok nerijetko slušamo kako su plavuše te koje zrače privlačnošću i samopouzdanjem, zapravo su se u povijesti brinete oduvijek doživljavale kao velike zavodnice - od drevne Lilith do Shakespeareove 'mračne dame soneta' - brineta je privlačna, tajanstvena i intenzivna žena.

Image
Upoznajte Kristinu

Arija Rizvić glumi glavnu negativku u seriji: 'Bilo je jako izazovno, ali uloga je savršeno napisana'

Iako sve žene mogu zračiti jedinstvenom ljepotom bez obzira na boju kosu, jedno se mora priznati: ne postoji ništa klasičnije i svestranije od elegantne i bezvremenske smeđe kose. I dok postoji uvriježeno mišljenje da je smeđa kosa 'obična', zapravo samo 11 posto cijele populacije na svijetu ima prirodno smeđu kosu, baš poput ovih hrvatskih glumica koje su prirodne brinete.

Neke od njih vjerne su smeđim nijansama godinama, neke su kroz godine eksperimentirale raznim drugim bojama, ali jedno je sigurno - ove brinete s popisa definitivno su među najljepšim glumicama u Hrvatskoj.

Od zvijezda nove serije 'San snova', Arije Rizvić i Tee Šimić, koje ćemo od 28. kolovoza gledati na RTL-u i streaming platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji, i to bez reklama' - provjeri koje su se domaće ljepotice našle na našoj listi.

Arija Rizvić

Arija Rizvić 29-godišnja je kazališna redateljica i glumica koja dolazi iz Rijeke, a u Zagrebu je završila Akademiju dramske umjetnosti. Upravo je ovoj zgodnoj, talentiranoj i svestranoj brineti u RTL-ovoj seriji 'San snova' pripala uloga Kristine Ćuk - jedne od glavnih ženskih uloga, ali i glavne 'negativke' u seriji.

Tea Šimić

Jedna od glavnih uloga u seriji 'San snova' pripala je 29-godišnjoj brineti iz Gruda, Tei Šimić. Nakon završetka Akademije u Sarajevu, svoj je životni i profesionalni put započela graditi u Zagrebu, gdje izvodi svoje predstave, ali i vodi dramsku grupu u vlastitoj kazališnoj družini Emma, a iza nje je i nekoliko manjih televizijskih uloga. Prekrasna Tea ističe se sa svojim neodoljivim kosmeđim kovrčama, a u seriji će utjeloviti mladu ambicioznu odvjetnicu Maju Romić koja će se, igrom slučaja, naći u neočekivanom ljubavnom trokutu. Ovo joj je prva velika televizijska uloga zbog čega je presretna, a mi je jedva čekamo gledati na RTL-u od jeseni!

Tihana Lazović

Glumica koja će uskoro proslaviti svoj 33. rođendan s razlogom je jedna od najperspektivnijih glumačkih nada u Hrvatskoj. Iza nje su brojna glumačka ostvarenja, a nedavno je osvojila i Zlatnu Arenu na filmskom festivalu u Puli. Iako trenutno nosi svjetlije nijanse boje meda, Tihana je prirodna brineta i smeđa kosa stoji joj savršeno.

Bojana Gregorić Vejzović

Iako je ove godine proslavila 51. rođendan, glumica Bojana Gregorić Vejzović ne prestaje oduševljavati svojom pojavom. Visoka, elegantna i uvijek odlično odjevena, Bojana je s razlogom jedna od najljepših brineta u Hrvatskoj.

Judita Franković

Osim što je nevjerojatno talentirana, glumica Judita Franković također zrači i jednom posebnom, prirodnom ljepotom. Ova prirodna brineta tijekom svoje karijere promijenila je nekoliko boja kose, a iako joj crvena kosa također sjajno stoji, Juditu ipak najviše volimo kao brinetu.

shimmer fallback

Seriju 'San snova' gledaj od 28. kolovoza na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji, i to bez reklama!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.