San snova

Mila Elegović i Buga Marija Šimić znaju se cijeli život, a u RTL-ovoj seriji 'San snova' postaju mama i kći

Prvoj je ovo još jedna u nizu sjajnih uloga u bogatoj karijeri, a drugoj premijerni televizijski angažman. No unatoč tomu, Milu Elegović i Bugu Mariju Šimić vežu brojne predivne glumačke i životne uspomene te međusobna podrška, a ove će jeseni u RTL-ovoj seriji 'San snova' utjeloviti mamu i kćer, Višnju i Lanu Bubalo.

RTL San snova - obitelj Bubalo.jpg

Snimanje nove RTL-ove dramske serije 'San snova' u punom je jeku, a atmosfera na setu, ističu glumci, za poželjeti je. I dok su se neka glumačka imena iz sjajne plejade koju je okupio novi projekt RTL-a na setu tek upoznala, neki od njih znaju se, doslovno, čitav život.

Upravo to slučaj je s poznatom kazališnom i televizijskom glumicom Milom Elegović te njezinom mlađom kolegicom, svestranom Bugom Marijom Šimić, koje ne kriju uzbuđenje i zadovoljstvo što ih je ovaj projekt konačno spojio i pred kamerama – i to ni manje ni više nego kao mamu i kćer!

Image

„Bila sam jako sretna kad sam doznala da mi Buga igra kćer jer smo jako dugo povezane. Bugu poznajem odmalena, još kad je bila djevojčica od pet godina. To je jedno čudesno kazališno dijete koje je toliko posebno sazdano, jako je volim i sretna sam što radimo zajedno i silno sam ponosna na nju“, sa smiješkom priča Mila.

„Oduševila sam se i 'umrla' od smijeha kad sam čula da će mi Mila biti mama. Odmah sam je zvala u euforiji! Milu znam otkad znam za sebe. Radila je u našem kazalištu 'Mala scena' kad sam bila mala, tako da sam puno vremena provela s njom u tom periodu. Ona uvijek priča kako sam joj u pidžami nakon probe pomagala spremati rekvizitu. Jako sam bila ponosna što je poznajem“, prisjeća se Buga, dodavši kako je i mama Vitomira Lončar ovu glumačku kombinaciju svoje kćeri i svoje prijateljice itekako odobrila, opisavši je kao – genijalnu.

Image

Mili i Bugi ovo nije prvi put da surađuju, naime, obje glume u mjuziklu 'Ljepotica i zvijer' Zagrebačkog gradskog kazališta 'Komedija'. No talentiranoj Bugi ovo je prva televizijska uloga i velika ostvarena želja o kojoj je dugo maštala. A osim divnih uspomena iz djetinjstva i riječi hvale, ističe kako od svoje iskusnije kolegice, koja iza sebe ima brojne uloge koje se pamte, svakodnevno dobiva podršku, osjećaj sigurnosti na sceni i zlata vrijedne glumačke savjete.

„Mila donosi jedan mir, potporu, zaista je divna kolegica i veliki profesionalac. Uglavnom se jako puno smijemo i zabavljamo na setu. Mila je uvijek spremna za snimanje, ozbiljna kad treba, a opet opuštena i velika podrška, čovjek nauči puno od nje samo je gledajući. A savjete daje kad god je pitam, uvijek je voljna pomoći“.

„Ma, Buga je multipraktik; ona i glumi, i pjeva, i pleše… I još vodi svoje kazalište, umjetnička je direktorica kazališta 'Mala scena'. Kad je došla na set, bila je potpuno spremna s jednim silnim prirodnim talentom. Uvijek sam joj govorila, još prije nego što je krenula u teatarske vode, da je prirodno jako talentirana glumica, što mi se sad i pokazalo. Dakle, ovo je njezina prva televizijska priča, ali ima tu nevjerojatnu prirodnost, nevjerojatno dobar instinkt, što je baštinila od svojih roditelja“, zaključuje i Mila koja će u seriji utjeloviti osebujnu Višnju Šarić.

Image

Višnja je uspješna poslovna žena i bivša supruga Stjepana Bubala, vlasnika nogometnog kluba. Jakog je karaktera, odlučna je i atraktivna. Drži do sebe, a to očekuje i od kćeri s kojom stalno ulazi u konflikte. Puna je životnog duha i vedrine te sarkazma, a svoju Lanu obožava. Buga će zaigrati upravo Lanu, očevu mezimicu, razmaženu i buntovnu tinejdžericu. I dok njezin otac želi da ga kći jednog dana naslijedi u nogometnom klubu, Lana se još uvijek ''traži'', zabavlja i zavodi mlade nade kluba.

Njihove će humoristične uspone i padove te obiteljske probleme dodatno upotpuniti sjajni Zlatan Zuhrić Zuhra koji će utjeloviti Stjepana Bubala.

„Odmah se vidi jedna jako dobra kemija između članova obitelji Bubalo. Bit će to jedna feel-good serija i mislim da će se ljudi svih generacija i zanimanja moći povezati s nama“, zadovoljno poručuju obje.

A u što će se sve ova simpatična obitelj uplesti i na koji će način Mila i Buga dočarati odnos mame i kćeri, gledatelji će doznati već ove jeseni na RTL-u, u novoj seriji 'San snova'.