Kristina je očarana

Kuća Hermanovih ostavila je i Kristinu bez teksta

Ne propusti pogledati najbolje trenutke treće epizode serije 'San snova'. Seriju prati od ponedjeljka do petka u 20.15 sati na RTL-u, a epizode su 24 sata prije prikazivanja na televiziji dostupne i na platformi Voyo. 

63794D11 (1).jpg

Zvonimir Herman (Marko Petrić) najbolji je Kristinin prijatelj, a treća epizoda dramske serije s elementima humora 'San snova' pokazala je kako prema njoj osjeća i nešto više. Stalno je ispituje je li prekinula s Alenom Stošićem, nudi pomoć pri svakom koraku, a čak ju je odlučio spojiti i s ocem, arthitektom Rudolfom Hermanom (Frano Lasić). 

Kad dođe pred njegovu futurističku kuću, Kristina ostane bez riječi i već kuje planove kako se okoristiti. Preko Zvonimirova oca traži odvjetnika koji će joj pomoći da pridobije dio Alenova stana budući da je tamo živjela posljednje tri godine pa smatra da ima prava na polovicu. Zvonkec, kako ga Kristina zove iz milja, entuzijastičan je oko svog doprinosa u Kristinine drame, a ona samo čeka da ga iskoristi. 

Kako će se njihov odnos dalje razvijati, ne propustite pogledati u seriji 'San snova', od ponedjeljka do petka u 20.15 sati na RTL-u, a epizode su 24 sata prije prikazivanja na televiziji dostupne i na platformi Voyo

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.