SAN SNOVA

Kako miljenica Sonja nagovara tatu da sklope ugovor sa Stošićima

Glumica Nadia Cvitanović u novoj RTL-ovoj dramskoj seriji s elementima humora 'San snova' utjelovila je Sonju Herman, arhitekticu koja je krenula očevim stopama i čini sve kako bi mu udovoljila.

63795D11 (2).jpg

Naravno, s obzirom na to da je tatina miljenica jer Rudolf Herman smatra kako je njegov sin Zvonimir nesposobnjaković, koristi i ona svaku priliku da ga obrlati. A prva joj se pružila sa stanovima Alena Stošića za koje smatra da će ih prodati ispod tržišne cijene budući da njegovi roditelji moraju što prije vratiti silne kredite. 

Sonja stoga nagovara oca da sklope ugovor sa Stošićima, no njemu ta ideja nije draga zbog toga što stanovi koje on potencijalno prodaje ne odgovaraju njegovom elitističkom stilu. 

Nadia, odnosno Sonja, pojavila se u tek nekoliko scena u seriji, a njezin lik već obećava. Svakako je unijela svježinu, a kako će balansirati između oca i brata, Zvonimira Hermana, gledatelji mogu pogledati od ponedjeljka do petka u 20.15 sati ili na platformi Voyo, gdje su epizode dostupne 24 sata prije prikazivanja na televiziji. 

Inače, Nadiji je serija 'San snova' nakon duljeg vremena prvi već projekt.

"Imala sam zdravstvenih problema zbog kojih sam se trebala baviti svojim zdravljem kako bih mogla nesmetano raditi i ponovno vratiti kvalitetu svakodnevnog života. Srećom, sad je sve u redu. Ali, u tom razdoblju nisam prestala sasvim raditi", rekla je nedavno za Jutarnji.hr.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.