Jedva čekamo 'San snova'

Josip Brakus: 'Svoju sam Karlu zaprosio više puta, ali ne shvaća me ozbiljno'

Mladi Josip Brakus član je Satiričkog kazališta Kerempuh u Zagrebu, a od jeseni gledatelji će u RTL-ovoj seriji 'San snova' vidjeti kako je to kad tumači lika s kojim dijeli jednu zajedničku strast - nogomet!

Karla i Josip.jpeg

Josip je odmalena vjerni navijač Hajduka, voli igrati nogomet s ekipom pa kad je kao student slavistike i mađarskog jezika upoznao ekipu s glumačke akademije, sve se u njegovu životu promijenilo iz temelja. Filozofski fakultet zamijenio je Akademijom dramske umjetnosti, a danas je jedan od najtalentiranijih mladih glumaca koji je u brojnim predstavama i serijama pokazao zašto ga hvali i publika i kritika.

shimmer fallback

Gledatelji će uživati u njegovoj izvedbi u seriji 'San snova', koju ćemo od jeseni gledati na RTL-u, ali i na streaming platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji, i to bez reklama! U seriji glumi talentiranog nogometaša Matea Romića, a godišnji odmor proveo je sa svojom Karlom. U vezi su godinu i pol dana i dok Karla tvrdi da je ipak malo više, Josip u šali zaključuje: „Ne brojim vrijeme u kojem me pokušavala osvojiti pa je zato drugačija računica.“

shimmer fallback

Mladi par ljetovao je u Bristu kod Karle, potom su bili na Braču kod prijatelja i, naravno, posjetili Poljud, gdje su popratiti Hajdukovu utakmicu.

„Morali smo iskombinirati Split i Brist pod obavezno. More nam je ispred kuće pa smo se lakše borili s vrućinom. Predvečer smo išli u lignje pa je bilo štogod i za večeru“, kaže Josip koji se uspio javiti i većini prijatelja u Splitu. „Uvijek se može naći vremena za pivicu na balotama“, dodaje glumac.

shimmer fallback

Kad ga pitate što njegova draga kaže za ulogu u seriji 'San snova', iskreno odgovara: „Kad god šaljem fotografije sa seta, trčim po nogometnom terenu, u pauzama šaljem pozdrav ekipe s kave, dakle, sve kao inače pa Karla komentira kako i nije primijetila da je riječ o novoj ulozi. Razlika je jedino što u seriji imam smislene i opeglane odjevne kombinacije, što je privatno popriličan pothvat za mene pa je to uvijek nasmije.“

shimmer fallback

A nasmije nju njezin Josip često, pogotovo kad se dotaknete teme vjenčanja i planiranja bračnog života jer bez uvijanja objašnjava: „Zaprosio sam ja nju više puta, samo me ne shvaća ozbiljno pa mi kaže: 'Ajde, ne sramoti se na ulici, molim te...'“

Seriju 'San snova' ne propustite ove jeseni na RTL-u i novoj streaming platformi Voyo - 24 sata prije svih, i to bez reklama!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.