Inspirirano proljećem

Samo za one dubljeg džepa: Modna kuća Dior sada ima i posuđe

Granville je naziv nove Diorove kolekcije posuđa. U pitanje je oda proljeću i obiteljskoj kući u Normandiji, a prvi komadi ove luksuzne kolekcije dodataka za dom stigli su u prodaju

BeFunky-collage.jpg
Foto: dior.com

Želiš u svoj dom unijeti malo proljetne svježine, ali i daška luksuza? Pronašle smo pravu stvar za tebe. Naime, slavna francuska modna kuća Dior nedavno je na tržište lansirala svoju novu kolekciju dodataka i detalja za interijere, a među njima se najviše ističu prekrasni komadi posuđa. Idealno za ukrašavanje bilo kojeg proljetnog blagavaonskog stola, ovo posuđe istovremeno je elegantno i profinjeno. Pravi proljetni print, onaj floralni, dominira kolekcijom, a u prodaju su za sada pušteni setovi tanjura, vaze, šalice i desertni tanjurići kao i pladnjevi s potpisom Diora.

Image
Ne brini, iza ponoći čarolija ne nestaje

Fuksija - cvijet čudesne ljepote koji će vrt pretvoriti u bajku

Kako poručuju iz Diora, sve skupa nadahnuto je proljećem, ali u čast uspomeni na njihovu obiteljsku kuću u Normandiji, odnosno prirodi koja je okružuje. Svi komadi iz kolekcije Granville oslikani su ručno, a mogu se naručiti online. Donosimo ti mali izbor nama najljepših komada iz ove limitirane serije luksuznog posuđa koje doista oduzima dah.

Ukrasni pladanj - 945 kuna

Pladanj koji se može koristiti za posluživanje slastica, voća ili pak ukusnih napitaka u ovako elegantnoj verziji doista bi bio vladar stola.

shimmer fallback

Tanjur za jelo - 1322 kune

Tko bi odolio ovako lijepo oslikanom tanjuru? Svaki obrok bio bi ukusniji iz njega.

shimmer fallback

Šalica za kavu ili čaj - 944 kune

Elegantna šalica za čaj s printom cvijeća i pupoljaka uljepšat će ti dan svaki put kad ju primiš u ruke.

shimmer fallback

Desertni tanjurić - 1070 kuna

Prekrasan desertni tanjurić sa motivom rascvjetanog drveta oduševit će bilo koju zaljubljenicu u lijepo posuđe.

shimmer fallback

Skupocjena floralna vaza - 3085 kuna

Ova ručno oslikana vaza za cvijeće podići će svaku prostoriju, no da bi uživala u njezinom šarmu morat ćeš "iskeširati" gotovo 400 eura.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.