SVE ZA MALIŠANE

'RTL pomaže djeci': Humanitarna kampanja 'Budi mi prijatelj' počinje od ovog tjedna!

Humanitarna udruga "RTL pomaže djeci" i ove godine organizira svoju tradicionalnu humanitarnu kampanju "Budi mi prijatelj“ koja počinje od ovog tjedna!

RTL_pomaze.png

Udruga je tijekom 17 godina rada već pomogla više od 900.000 djece direktnih korisnika diljem Hrvatske kroz 315 projekata vrijednih više od 3,3 milijuna eura. Nabavom vrijednih novih medicinskih uređaja i pomagala nekima su spašeni životi, neki su dobili priliku za kvalitetniju terapiju i brži oporavak, neki su zahvaljujući projektima Udruge prvi put mogli normalno disati ili komunicirati, a neki su prvi put vidjeli more. Opremale su se škole, vrtići, dječja igrališta, knjižnice, udruge, poticalo se aktivno bavljenje djece sportom te važnost njihove kvalitetne i zdrave prehrane... Zajedno smo mnogima vratili osmijeh i učinili njihov život boljim, ali još je jako puno djece koja trebaju našu pomoć jer ne mogu sama!

Tijekom ovog studenoga i prosinca svi ljudi velikog srca ponovno će imati priliku pomoći mališanima iz svih krajeva Lijepe Naše jer Udruga u ovogodišnjoj humanitarnoj kampanji ''Budi mi prijatelj' 'ponovno  prikuplja sredstva za financiranje novih projekata koji su na natječaj Udruge prijavile neprofitne organizacije koje se bave djecom. Bilo da trebaju adekvatnu medicinsku pomoć ili rehabilitaciju, bilo da zbog dotrajale opreme ili nedostatka modernih i kvalitetnih pomagala trenutno ne mogu uživati u bezbrižnim školskim i vrtićkim danima, svi oni vjeruju u bolje uvjete u kojima će se liječiti, obrazovati, vježbati, igrati – živjeti!

U tome im mogu pomoći upravo pozivi i donacije gledatelja RTL-a i partnera Udruge koji su već puno puta dosad pokazali velikodušnost, empatiju, povjerenje i složnost onda kad je to najpotrebnije. Bez vašeg nesebičnog doprinosa, realizacija ovih, ali i brojnih drugih projekata Udruge neće biti moguća.

Sredstva kojima će se financirati projekti prikupljaju se pozivom na humanitarni broj udruge 060 9007 (cijena poziva 0,83 EUR s PDV-om), koji je aktivan tijekom cijele godine, direktnom uplatom na donacijski žiro-račun udruge HR6724070001500331700 ili online donacijama karticom direktno putem internetske stranice Udruge.

Priključite se ovogodišnjoj kampanji i budite dio njihovog sretnijeg djetinjstva!