ODMOR VIKENDOM

Omiljene tjedne serije sada i vikendom na RTL2!

U poslijepodnevnom terminu i dalje će se moći pratiti događaje u ‘NCSI’ od 15.45 te 'NCIS: Los Angeles' od 16.40, a zatim odgonetavati slučajeve zajedno s piscem dječačkog ponašanja

BeFunky-collage (8).jpg
Foto: RTL

Popularne serije, koje gledatelji vjerno prate od ponedjeljka do petka, sada se mogu gledati subotom i nedjeljom! Sve serije u kojima su gledatelji uživali, počevši od poslijepodnevnog, pa sve do kasnovečernjeg termina tijekom tjedna, bit će emitirane i vikendom u istim terminima na RTL2.

U poslijepodnevnom terminu i dalje će se moći pratiti događaje u ‘NCSI’ od 15.45 te 'NCIS: Los Angeles' od 16.40, a zatim odgonetavati slučajeve zajedno s piscem dječačkog ponašanja, Richardom Castleom i policajkom odjela za ubojstva, Kate Beckett u seriji 'Castle' od 18.25.
U udarnom terminu od 20 sati slijedi profiliranje i lov na kriminalce koje provodi specijalna jedinica FBI-a u seriji ‘Zločinački umovi’ od 20 sati. Nakon toga slijedi zabava uz briljantne fizičare Leonarda i Sheldona, inženjera Wolowitza, astrofizičara Koothrappalija i glumicu u usponu Penny u 'Teoriji velikog praska' od 21.35.

U predivnoj kući na plaži vječiti neženja Charlie Harper, njegov ukočeni brat Alan i mali Jake čine trio fantastic u 'Dva i pol muškarca' od 22.20. Tu su, naravno, i prijatelji koji traže svoje snove u New Yorku - Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler i Ross u legendarnim 'Prijateljima' od 23.10, dok je kasnovečernji termin pripao samohranoj majci Christy Plunkett u 'Mamici' i kultnoj krimiseriji ‘CSI’.

Sadržaj na kanalu RTL2 od ponedjeljka do petka gledatelji sada mogu pratiti subotom i nedjeljom!

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL