Dobri savjeti ukoliko putujete avionom

Što ponijeti na put avionom?

Planirajte unaprijed strateški pakirajući ove predmete u svoju ručnu prtljagu za sretnija putovanja.

pexels-gratisography-527.jpg

Pakiranje za odmor, službeno putovanje ili obvezni obiteljski posjet može se činiti kao rješavanje slagalice. Kako ponijeti sve što vam treba i pritom se pridržavati pravila? Osim toga, događaju se nesreće, ljudi gube stvari, stvari se mogu ukrasti - a kupnja u zračnoj luci je skupa. Planirajte unaprijed strateški pakirajući ove predmete u svoju ručnu prtljagu za sretnija putovanja.

Sklopiva boca za vodu sa sustavom filtriranja.Avioni su suhi i one male bočice s vodom koje dobijete u avionu nisu dovoljne za hidrataciju tijekom cijelog leta. Sklopiva boca za vodu s filterom može se napuniti vodom iz slavine nakon što prođe kroz osiguranje, a čak i kad se napuni, zauzima manje mjesta od uobičajene boce za višekratnu upotrebu.

Dnevni lijekovi


Uz lijekove na recept, u ​​ručnu torbu spakirajte i sve lijekove koji se prodaju bez recepta i koji biste mogli željeti tijekom leta.

Telefonski punjač


Bez obzira koliko je baterija vašeg telefona sjajna, nemojte pretpostavljati da će imati dovoljno energije da vas odvede u hotel. Punjač držite sa sobom u slučaju da vaš telefon treba brzo pojačanje, pogotovo ako su sve informacije koje trebate dobiti od točke A do točke B spremljene u pristiglu poštu.

Bilo koji dokumenti koji će vam trebati tijekom putovanja


Naravno, novčanik, putovnicu i avionske karte držite izvan kofera. Također, ako imate fizičke karte (za putovanja vlakom ili događaje poput baleta ili sporta), pozivnicu s adresom ili bilo koji drugi papir bez digitalnog paketa, spakirajte ih u svoju ručnu prtljagu. Pametna je ideja za svaki slučaj ispisati karte, upute i planove koje ste spremili na telefon.

Bilo koje dragocjenosti


Zrakoplovne tvrtke i zračne luke čine više na zaustavljanju krađe prtljage, ali incidenti se i dalje događaju. Fotoaparat, nakit, računalo i druge luksuzne ili skupe predmete uvijek držite uz sebe.

Zabava


Osim ako vam pogled kroz prozor nije dovoljan da vas zaokupi tijekom leta, ponesite knjigu, časopis, igru ​​ili neki drugi izvor zabave. Ali klonite se divovskih tvrdih korica koje će vas odmjeriti; Umjesto toga odlučite se za skladištenje e-čitača ili biblioteke audio knjiga, ali ponesite časopis za polijetanje i slijetanje, kada sva elektronika mora biti smještena ispod sjedala ispred vas.

Promjena donjeg rublja


Promijenite donje rublje sa sobom u slučaju da vam se prtljaga izgubi ili se želite osvježiti nakon leta.

Četkica za zube, pasta za zube i maramice za lice


Ostavite svom konačnom odredištu dobar prvi dojam četkanjem zuba i umivanjem lica prije napuštanja aerodroma. Držanje malog izbora toaletnih potrepština u ručnoj prtljazi sprječava vas da morate javno preturati po koferu.

Odjeća prikladna za mjesto


Idete prema tropima kako biste pobjegli od žuljevite zime? Spakirajte odjeću u svoju ručnu torbu kako biste se prilagodili novoj klimi. Ne želite svoj godišnji odmor započeti toplinskim udarom!

Zadovoljavajući međuobrok


Mala vrećica pereca i limenka soka koju vam je uručila ljubazna stjuardesa ponekad nije dovoljna, pa spakirajte svoj ručak ili međuobrok. Sve dok je omotan i netekući, može prolaziti kroz sigurnost. Osim toga, sigurno je jeftinija alternativa kupnji gotovog sendviča u zračnoj luci.


I još jedna stvar za spakirati: vaša omiljena majica


U avionskim kabinama notorno je prohladno, zato sa sobom ponesite udobnu majicu ili laganu jaknu (i čarape!), Ali nemojte je spakirati u ručnu prtljagu. Zrakoplovne tvrtke ne računaju majice i jakne kao jednu od vaše dvije dodijeljene besplatne torbe, pa ih prekrijte preko ruke kako biste uštedjeli dragocjene nekretnine u svom paketu.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.