Rakovi će uživati na mirnoj plaži, a Strijelci u odmoru punom avantura: Isplaniraj ljetovanje pomoću zvijezda

Ne uživamo svi u izležavanju na plaži ili aktivnom odmoru. Saznaj koja je vrsta odmora savršena za tvoj horoskopski znak i isplaniraj svoje ljeto

Rakovi će uživati na mirnoj plaži, a Strijelci u odmoru punom avantura: Isplaniraj ljetovanje pomoću zvijezda

Kada čujemo riječ ljetovanje prvo na što pomislimo je plaža, more, sunce i koktel. Ovo je možda istina za Vage, ali nikako nije u planu jednog tipičnog Škorpiona. Horoskopski znak može reći puno toga o nama, pa tako i kako bi izgledalo naše idealno ljeto.

Image

TOP pet skrivenih destinacija na kojima ćeš moći uživati bez gužve


Baš kao što nam određuje neke osobine i karakterne crte, horoskopski znak često nam može utjecati na način na koji se zabavljamo i opuštamo. Dok za neke od nas odmor znači doslovno odmaranje u horizontalnom položaju, za druge je sinonim za avanture i konstantno kretanje


Ako još nisi isplanirala ovogodišnje ljetovanje, potražile smo koje ti aktivnosti ili lokacije najbolje odgovaraju prema horoskopskom znaku. Iako je zbog situacije s koronom putovanje u neke daleke zemlje i dalje nemoguće, sigurne smo kako ćeš sve ove aktivnosti moći raditi i u našoj prekrasnoj zemlji. 

Ovan


Pustolovni Ovnovi uživat će u putovanju koje će pred njih staviti izazov, pokazati im njihovu snagu, ali ih istovremeno opustiti i pružiti im mir. Idealni odmor bi tada bio u gorskom području u kojem tijekom dana možeš istraživati planine, a u popodnevnim satima uživati u kupanju u rijeci koja teče među njima. 

Bik


Bikovi obožavaju kada ih netko njeguje i kada su okruženi stvarima koje im donose zadovoljstvo. No kako ne bi previše otišli u hedonizam, potrebna im je doza stvarnosti. Zato su daleke destinacije poput Egipta idealne za Bikove koji u istom danu mogu uživati u spa tretmanu u pustinji, ali i posjetiti lokalna mjesta u kojima se mogu upoznati sa životom i problemima lokalnog stanovništva.

Blizanci


Blizancima je potrebna raznovrsnost i konstantna stimulacija kako bi uživali na odmoru. Zato bi trebali odabrati destinacije koje imaju mnogo sadržaja koje mogu obići. No u cijeloj zbrci Blizanci se lako pogube u planiranju, pa je idealno kada bi na putovanje išla s agencijom koja će sve organizirati, a na tebi je samo da uživaš. 

Rak


Rakovi su u potrazi za mirnim i opuštenim putovanjima na kojima će moći provesti puno vremena odmarajući od svakodnevnih obaveza. Također, važno im je da je mjesto u kojem se nalaze prepuno priča o tradiciji i povijesti kako bi mogli naučiti nešto novo i zanimljivo. Zato bi ovo ljeto mogla proći hrvatsku obalu i saznati neke nove činjenice o našoj divnoj zemlji.

Lav


Lavovi obožavaju zabavu i njihovo ljetovanje gotovo je uvijek u mjestu koje je prepuno života i zanimljivih ljudi. Osim bogatog noćnog života, posebno ih zanima i kultura i umjetnost u kojoj će uživati više nego u cjelodnevnom izležavanju na plaži. Idealno mjesto za odmor tipične Lavice bila bi primjerice Barcelona. 

Djevica


Djevice će uživati u putovanju koje će goditi ne samo njihovoj duši, nego i tijelu. Nekoliko dana provedenih u dobrom spa resortu napunit će baterije vrijedne Djevice i pripremiti ju za svakodnevne izazove. 

Vaga


Vagama su kod idealnog odmora potrebne dvije stvari: estetska ljepote mjesta i socijalizacija. Osim što vole biti okružene lijepom prirodom i arhitekturom, Vage zahtijevaju i druženje kako bi u svemu tome mogle i uživati. Ako ćeš putovati sama ili s jednom prijateljicom, preporučujemo mjesta poput grčkih otoka na kojima je sve prekrasno, a istovremeno prepuno zanimljivih ljudi s kojima se možeš sprijateljiti. 

Škorpion


Škorpioni su u svemu uvijek drugačiji, pa tako i u odabiru mjesta za ljetovanje. Zato nas ne čudi ideja da bi za pravog Škorpiona idealno ljeto bilo - zimovanje. Odlazak u hladnije krajeve za vrijeme ljetnih mjeseci potpuno je drugačije od onoga na što smo naviknuti, a može biti vrlo zanimljiva i uzbudljiva avantura. 

Strijelac


Strijelci su najstrastveniji putnici među horoskopskim znakovima. Šanse su velike da si i sama već proputovala pola svijeta, ali uvijek postoji nešto novo što zaokupi pažnju pravog Strijelca. Bilo da se radi o odlasku u planine ili u toplije krajeve, za Strijelce je najvažnije da na odmoru isprobaju neku novu aktivnost poput paraglidinga ili neobične tehnike kuhanja. 

Jarac


Jarac se i na odmoru voli osjećati kao da radi nešto korisno. Tako gotovo nikada nećemo marljive Jarce vidjeti kako se po cijele dane izležavaju na plaži. Zahtjevna daleka putovanja poput odlaska na Machu Picchu ili učenje novog hobija na domaćim otocima, za tebe su najbolji načini kako provesti ljeto. 

Vodenjak


Intelektualna stimulacija i umjetničko izražavanje nešto su bez čega Vodenjak ne može zamisliti svoj odmor. Idealna su manje poznate i egzotične lokacije na kojima možeš naučiti nešto novo, ali i pokazati svoju kreativnu stranu fotografijama mjesta koje si cijeli dan istraživala. 

Ribe


Astrološke Ribe, baš kao i prave, vrlo su vezane za vodu i prirodu pa je zato za njih idealan odmor uz mora i oceane daleko od civilizacije. Bilo da tražiš mjesto u Hrvatskoj ili daleko u svijetu, savršene su one destinacije u kojima možeš živjeti u skladu s prirodom, bez velikih gužvi turista i previše moderne tehnologije.