Odmori se uz svjetske atrakcije i napravi listu želja: Možeš vidjeti svijet bez dizanja s kauča

Dok se koronavirus širi svijetom, svi smo zatvoreni u vlastitim domovima. Ali i dalje možemo uživati u različitim svjetskim ljepotama. Možda čak i napraviti popis želja s mjestima na koja želimo otići narednih godina

Odmori se uz svjetske atrakcije i napravi listu želja: Možeš vidjeti svijet bez dizanja s kauča

Možda su otkazani godišnji odmori i putovanja, ali život ipak nije otkazan. Dok smo kod kuće možemo virtualno putovati jer koliko god nam se čini da je svijet zatvoren, tisuće mjesta se 'otvorilo' u virtualnom svijetu. Planirati i maštati možemo, a čak i otkriti potpuno nova mjesta koje prije zbog obveza nismo stigli.

Image

Znamo gdje besplatno gledati serije i filmove u ovim danima samoizolacije


Možeš uživati u sjajnoj prirodi za kojom žudiš, opuštajućem tropskom iskustvu ili klasičnom baletu, evo kako vidjeti svijet bez napuštanja kauča. Samo odaberi želiš li otići na Havaje, u Moskvu ili vidjeti Amazonu. Uživaj, maštaj i planiraj!

Istraži Portoriko s pravim vodičem

Otkrijte Portoriko u video serijaluu kojem Lin-Manuel Miranda putuje do nekih od najznačajnijih atrakcija ove zemlje. S Mirandom ćeš istražiti stari San Juan, naučiti plesati salsu i posjetiti grad Vega Altu.

shimmer fallback


(Foto: Pixabay)

Pogledaj uživo polarnu svjetlost

Explore.org donosi auroru borealis iz kanadskog Churchilla. Ovo je svakako jedna od prirodnih ljepota koju mnogi imaju na listi želja, a uz pomoć tehnologije možeš uživati i u ovom čudu. 

Predstave Boljšoj teatra

Snimke predstava ovog uglednog svjetskog kazališta možeš pogledati na ovom linku. Sada možeš uživati u klasičnom ruskom baletu i operi, ako te to do sada nije zanimalo možda je vrijeme da otkriješ nešto novo. 

Putovanje kroz Amazonu

Conservation International nudi pogled u unutrašnjost najveće svjetske prašume. Putovat ćeš kroz drveće, vodom i zrakom kako bi dobila najbolji uvid. 

shimmer fallback


(Foto: Pixabay)

Putovanje kroz Grand Canyon

Zahvaljujući Google Earthu možeš virtualno lutati jednim od najpopularnijih nacionalnih parkova u SAD-u.

shimmer fallback


(Foto: Pixabay)

Havajski vulkani

Čak ni Havaji više nisu toliko daleko. Nacionalni park Havajski vulkani nudi prekrasan uvid u svoju unutrašnjost. 

shimmer fallback


(Foto: Pixabay)

Nacionalni park Carlsbad Caverns

Samo jedan od 58 američkih nacionalnih parkova, sastoji se od 81 povezane špilje. Nacionalni park Carlsbad Caverns nudi odlazak u pravu avanturu pod zemlju. 

shimmer fallback


(Foto: Pixabay)

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.