Fenomen Plitvice - mjesto gdje se susreću priroda i luksuz

Život u skladu s prirodom i povratak samome sebi, novi su trendovi u turizmu

Fenomen Plitvice - mjesto gdje se susreću priroda i luksuz

Originalno, drugačije, bajkovito… Kada se priroda i luksuz spoje dobijete novu dimenziju odmora. Fenomen Plitvice novi je turistički resort u srcu Nacionalnog Parka Plitvička jezera. Smješten je u blizini veličanstvenog Velikog slapa, okružen prirodom  koja jednako privlači u sva četiri godišnja doba. Cjelodnevna tura po Nacionalnom parku, planinarenje, vožnja biciklom, jahanje… brojne su mogućnosti za uživanje u prekrasnoj prirodi.


ImageImage


Fenomen Plitvice turističko je naselje koje se prostire na 142 tisuće četvornih metara na području Plitvica Sela. Čini ga devet drvenih kuća s elegantnim apartmanima, vrhunskim restoranom, opuštajućom spa zonom i mjestom za druženje uz roštilj. Kada uđete u resort, dojam je kao da je tu selo bilo oduvijek, savršeno se stopilo s okolišem pa na prvu ni ne slutite da ste ušli u oazu luksuza i udobnosti. 

ImageImage


Vrt s autohtonim biljem, teretana na otvorenom, jutarnja joga, igralište za djecu, naglasak na lokalnom i očuvanju prirodnih resursa, nema buke i gužve -  tako izgleda pravi odmor. Fenomen Plitvice idealno je mjesto za potpuno opuštanje i punjenje energije. Tu ćete osjetiti blagodati mira  i spoznati kako zvuči tišina. Povratak prirodi, upravo je to što trebate … Ono što drugi nazivaju trendom, tu je životni stil.


Image


Iza ovog luksuznog resorta stoji tvrtka Potestas u čijem je vlasništvu najpoznatiji splitski hotel Park i luksuzna Villa Petra na Braču.


ImageImage


„Gradnja resorta trajala je nekoliko godina kako bismo zadovoljili stroga pravila o zaštiti okoliša. To nam je bilo iznimno važno s obzirom da se nalazimo u srcu jednog od najljepših nacionalnih parkova u svijetu. Kućicu po kućicu gradili su najbolji lokalni majstori s najkvalitetnijim lokalnim materijalima. Da bi ovakvi projekti bili uspješni jako je važna sinergija investitora s lokalnom sredinom i odgovorno ponašanje prema okolišu“, kaže Jozo Tomaš, direktor tvrtke Potestas.  

Više informacija:
https://fenomen-plitvice.com/
Facebook page