Bijeg za vikend s najboljom prijateljicom u Falkensteiner hotel Belgrade

Žena.hr i Falkensteiner hoteli ovog puta za vas su pripremili vikend u hotelu Falkensteiner Belgrade

Bijeg za vikend s najboljom prijateljicom u Falkensteiner hotel Belgrade

Nakon drugog kruga našeg darivanja na red stiže Beograd – grad poznat po najluđim noćnim provodima, ali i po svojem šarmu i bogatoj povijesti, zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnim, baš kao ni hotel Falkensteiner Belgrade. Za nezaboravan provod u gradu koji nudi bezbroj zanimljivosti i kulturnih znamenitosti te u hotelu u kojem vas čeka uživanje na najvišoj razini šaljite nam zajedničke fotografije vas i vaše prijateljice.

Falkensteiner hotel Belgrade smješten je u blizini centra grada pa ćete do nezaobilazne beogradske tvrđave, većine muzeja, parkova, trgova i spomenika kulture moći doći pješice.

Prije nego što doživite kozmopolitski šarm ovog grada ne zaboravite da je kvalitetan doručak početak svakog uspješnog dana i da su u Falkensteineru s posebnom pažnjom pripremili doručak na američki način s visokokvalitetnim i prirodnim namirnicama.

shimmer fallbackshimmer fallback


U obilasku grada svakako ne zaboravite Skadarliju, boemsku četvrt koja svojim zabavnim, umjetničkim raspoloženjem podsjeća na ulice pariške četvrti Montmartre. Budući je najpoznatiji turistički vodič na svijetu Lonely Planet Beograd postavio na prvo mjesto na svjetskoj ljestvici gradova koji pružaju najkvalitetniji noćni život i klupski provod vjerujemo da nećete propustiti ni doživljaj ludih noćnih provoda.

Kako ovaj vikend ne bi bio iscrpljujući u hotelu Falkensteiner Belgrade čeka vas oaza mira i opuštanja. Finska sauna, parna kupelj, soba za opuštanje i za masažu u City spa centru hotela ponovno će vas revitalizirati i osigurati vam da opušteni započnete novi tjedan.

shimmer fallbackshimmer fallbackshimmer fallback


Točka na i ovom vikendu svakako će biti dizajn i arhitektura hotela. Hotel je napravljen prema nacrtima vrhunskog i svjetski priznatog arhitekta Borisa Podrecca, koji je između ostalog bio zadužen i za Muzej suvremene umjetnosti u Veneciji, dok je za uređenje interijera bila zadužena Bea Mitterhofer pred koju je stavljen izazov uređenja zgrade inovativnog i dinamičnog dizajna. Koristeći različite elemente, od klasičnih do modernih dodataka te zanimljivih tekstura stvoren je prostor koji je istaknut, ali ne i nametljiv, pa ćete se i u ovom Falkensteiner hotelu osjećati kao kod kuće.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.