Pronašle smo najslađi komplet ove jeseni: Maska za tebe, marama za tvog psa

Sigurnost na prvom mjestu, modna usklađenost pasa i njihovih vlasnika na drugom

Pronašle smo najslađi komplet ove jeseni: Maska za tebe, marama za tvog psa

Ova godina bila je po mnogočemu i još uvijek je dosta izazovna i definitivno neuobičajena. Između ostalog, vjerojatno ne pamtimo godinu u kojoj smo toliko vremena provodili kod kuće ili barem u blizini doma, a za vlasnike kućnih ljubimaca, to je značilo i više vremena provedenog zajedno, od svakodnevnih šetnji, maženja i igre pa do druženja s obitelji i prijateljima u sigurnosti svog doma ili dvorišta. Jedno je sigurno: našim psima 2020. godina uopće nije bila tao loša

Image

Život prije i poslije psa: Galerija s kojom će se poistovjetiti svi vlasnici


Da stvari budu još bolje za vlasnike kućnih ljubimaca, brend Goodboy se nedavno udružio s brendom Sock Fancy kako bi ostatak godine učinio sigurnim, a istovremeno elegantnim i to stvaranjem linije maski za lice za ljude koje dolaze s maramom istog printa za pse. 

Image


(Foto: Goodboy x Sock Fancy)


Ovaj fantastični komplet dostupan je u dvije verzije, svaka marama dolazi u maloj/srednjoj ili velikoj/vrlo velikoj veličini. Iako su kompleti potpuno novi proizvod, već imaju pozitivnu kritiku. 

"Maska tako dobro pristaje i ne zamagljuje mi naočale", napisala je vlasnica psa po imenu Sydnie. "Marama se jako lijepo veže i ostaje na mjestu. Charlie ju je nosio cijeli dan, od igre do plaže i vožnje automobilom, a ja je nisam morala popravljati."


(Foto: Goodboy x Sock Fancy)


Naravno, ljudi iz Goodboya znaju da je nošenje maske za lice ključno za sprečavanje širenja virusa COVID-19. , poručuju iz Goodboya. 

Goodboy x Sock maska i marama s uzorkom breskve, 33 dolara (cca 207 kn)

ImageGoodboy x Sock maska i marama s printom u zelenoj boji, 33 dolara (cca 207 kn)