In memoriam

Posljednji pozdrav Akiju: Cijela Hrvatska će u 15 sati slušati istu pjesmu

Aki Rahimovski 27.siječnja će biti ispraćen na posljednji počinak, a tom prilikom 150 radio postaja pustit će posljednju pjesmu koju je Aki otpjevao

PXL_191215_12445943.jpg
Foto: Marko Prpić/Pixsell

Veliki pjevač i frontman grupe Parni Valjak, Aki Rahimovski, 27. siječnja će na Mirogoju u 15 sati biti ispraćen na posljednji počinak u krugu obitelji i prijatelja. Njegovi prijatelji i kolege iz grupe Parni Valjak i cijela glazbena zajednica odlučili su na poseban način odati počast velikom Akiju i dati priliku svim njegovim obožavateljima da se oproste od njega.

Parni valjak na svojoj Facebook stranici objavio da će danas više od 150 radijskih postaja diljem zemlje i regije točno u 15 sati pustiti istu pjesmu.

"Akiju u čast, danas točno u 15:00 sati, za vrijeme njegovog ispraćaja na Mirogoju, više od 150 radijskih stanica diljem Hrvatske i regije emitirat će pjesmu pod imenom "Ponovo" — posljednju pjesmu koju je Aki otpjevao."

Nakon iznenadnog odlaska voljenog Akija objavili su poseban video u njegovu čast. "Zbogom prijatelju. Ostavio si nam ogromnu prazninu i veličanstvena sjećanja", napisali su članovi benda.

Zbogom Aki, počivao u miru i dalje ćemo plakati i voljeti uz tvoje pjesme.

Image

Iznenada je preminuo legendarni Aki Rahimovski, pjevač Parnog Valjka