Iznenada je preminuo legendarni Aki Rahimovski, pjevač Parnog Valjka

Aki Rahimovski preminuo je danas u 67. godini, na društvenim mrežama od njega su se oprostili članovi Parnog Valjka

PXL_140613_6293471.jpg
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

Aki Rahimovski, legendarni pjevač specifičnog glasa i čije su pjesme s Parnim valjkom obilježile generacije, preminuo je danas u 67. godini života. Tužnu vijest je za 24 sata potvrdio njegov menadžer Damir Osredečki.

"Pozlilo mu je danas ujutro, završio je u bolnici u Novom Mestu. Prije sat vremena su mi javili da je preminuo, ne znamo još uzrok smrti", izjavio je Osredečki. Aki Rahimovski je u 65. godini dobio treće dijete, kći Antoniju, sa Slovenkom Barbarom Vesel i živjeli su u Sloveniji. Iza sebe je ostavio još dvoje djece, sina Kristijana, također pjevača i kći Dinu.

Na društvenim mrežama od Akija su se oprostili članovi Parnog Valjka čiji je pjevač Aki godinama bio. "Dragi prijatelji, s neopisivom tugom u srcu vam javljamo da je danas, 22.1.2022. zauvijek zaspao Aki Rahimovski", stoji u objavi.

Uz svevremenske hitove Parnog valjka i Akijev glas kojim je vjerno prenosio emocije, plesalo se, veselilo, plakalo i tugovalo. Iako Akija više nema, njegov duh će zauvijek biti s nama u nezaboravnim hitovima, od 'Lutke za bal' pa do 'Dođi.

Image
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

U čast legendarnog Akija, napravile smo listu 10 naših najdražih hitova. Počivao u miru, Aki!

Sve jos miriše na nju

Zastave 

Moja je pjesma lagana

Jesen u meni 

Dođi

Ljubavna

Lutka za bal

Prokleta nedjelja 

Zagreb ima isti pozivni

Molitva