ZABAVA NA TRŽNICI

PLACe market na Dolcu još dva sunčana petka, ponovno s novim jelima

Ovaj petak, PLACe marketu sse pridružuju i neki novi ugostitelji koji će obogatiti njihovu već ionako široku ponudu i učiniti posjete Dolcu još ukusnijim

PLACe market 62410.JPG
Foto: Promo

PLACe market, nacionalni projekt turističke revitalizacije tržnica ulazi u svoj posljednji tjedan prije ljetne pauze. Danas od 18h te idući petak zadnja su dva termina prije godišnjih odmora kada će ljubitelji vrhunske gastronomije i lokalnih delicija moći uživati na Tržnici Dolac.

Od početka travnja, PLACe Market svakog je sunčanog petka u Zagrebu te subotama u Splitu bio domaćin nekih od najkreativnijih i najpoznatijih domaćih izlagača i chefova, pružajući posjetiteljima jedinstveno iskustvo spojem tradicionalnog i modernog kulinarstva u street food obliku.

Ovaj petak, PLACe marketu pridružuju se i neki novi ugostitelji koji će obogatiti njihovu već ionako široku ponudu i učiniti posjete Dolcu još ukusnijim. Novo ime je nedavno novootvoreni „Dante, tapas i more“, koji će pripremati ukusne kozice u formi tapasa. Također, tu je i „Falafel etc“ koji će ponovo na Dolac donijeti popularnu vegansku ponudu u formi falafela.

Od prije nekoliko petaka tu su i „Thai Thai“, čiji je Pad Thai već osvojio brojne posjetitelje svojom autentičnošću i bogatstvom okusa, zatim „OUi chef by Vedran Stojanec“ koji oduševljava sve ljubitelje morskih plodova svojim crnim rižotom, dok „Noel“, jedini zagrebački restoran s Michelinovom zvjezdicom, nastavlja impresionirati posjetitelje svojim vrhunskim specijalitetima.

Image
Foto: Promo

Tako da ne propustite iskoristiti priliku i posjetiti ovaj najuzbudljiviji street food projekt u Hrvatskoj još  naredna dva petka, danas 5. te 12. srpnja, prije nego što krenu na zasluženi odmor. Nakon ljetne pauze, prvi petak u rujnu, PLACe Market na Dolcu vratiti će se s još uzbudljivijim novostima i događanjima i ne zaboravite - #PetkomJedemoNaPlacu!

Image
Foto: Promo
Image
Foto: Promo
Image
Foto: Promo