Baš su upečatljive

Ove godine hit su zelene božićne kuglice. Znamo gdje ih možeš pronaći

Želiš li ovog Božića malo drugačije drvce, razmisli o tome da ga ukrasiš kuglicama u zelenoj boji

miriam-espacio-Px3tfciICVE-unsplash.jpeg
Foto: Unsplash

Svaka nova sezona donosi nam nove trendove, a isto je i kad je riječ o uređenju naših domova povodom blagdana. Ovih se blagdana istaknulo nekoliko vodećih trendova, a mnogi su i dalje inspirirani minimalizmom i prirodnim materijalima. Ipak, za razliku od prethodnih godina, ove sezone u trendu su neka malo drugačija božićna drvca te vibrantne boje.

Image
Božić je sve bliže

U Pepco je stigao Božić - kuglice, igračke i najslađi ukrasi za dom

Čini se kako ukrašavanje svake godine počinje sve ranije i ranije pa su mnogi već i okitili svoja božićna drvca. Neka su istraživanja čak pokazala da nas uranjeno kićenje bora zapravo čini sretnijima, a ako ti nedostaje ideja kako ukrasiti svoje drvce ovog Božića, brdo inspiracije pronaći ćeš na Pinterestu i na Instagramu.

Upravo je božićno drvce središte svakog doma tijekom blagdana i oko njega uživamo u svim čarima Božića, otvaramo poklone i okupljamo se s najmilijima, stoga i ne čudi da u kićenje i ukrašavanje bora želimo uložiti malo više truda te ga svake godine učiniti sve ljepšim i ljepšim.

Trendovi se mijenjaju pa su tako svake sezone u trendu i neke drugačije dekoracije za bor. Svatko ima neki svoj način ukrašavanja bora, omiljene boje i ukrase za bor pa neki više vole tradiciju i klasiku, a drugi pak su više skloni trendovima.

Ovog Božića vrlo će popularne biti kuglice u bojama, a osobito su se istaknule one u svim nijansama zelene boje. Čini se kako zelena boja ove godine uistinu ima svoj 'momenat' jer vlada svim aspektima – modom, beauty svijetom pa i interijerima.

Upravo su blagdanski ukrasi u zelenoj boji ove sezone jako trendi, a pronaći ćeš ih u brojnim trgovinama za uređenje doma. Od elegantne tamnozelene pa do boje limete, kuglice u svim nijansama zelene boje preplavile su trgovine i izgledaju zaista prekrasno.

Drvce ukrašeno zelenim kuglicama izgledat će elegantno i zanimljivo, a možeš ih kombinirati i s ukrasima u nekoj drugoj boji. Odlično se slažu sa crvenom ili zlatnom, a sjajno će izgledati i kombinacija nekoliko različitih zelenih nijansi.  

Najvažnije je prepustiti se mašti te ukrasiti svoje drvce prema vlastitim željama i preferencijama, a ako ti se sviđaju i zelene kuglice, u nastavku doznaj gdje ih sve možeš pronaći i po kojim cijenama!

Foto: Pepco, IKEA, Jysk, Emmezeta, Lesnina, Dobar partner, Home Deco, Zara Home

Pepco - Komplet 18 kuglica, 35 kn

Savršen spoj zelenih i crvenih kuglica za upečatljivo božićno drvce.

Image

JYSK - Božićna kuglica, 15 kn

Kuglica od porculana, dostupna u zelenoj i sivoj boji. Razni motivi.

Image

Emmezeta - Kuglica Velvet, 10 kn

Baršunasta kuglica u divnoj tamnozelenoj boji.

Image

Dobar partner - Staklene kuglice 8cm/8kom, 63 kn

Zelene kuglice od stakla sjajno će izgledati na pravom ili umjetnom boru.

Image

Lesnina - Kuglica za bor, 20 kn

Svijetlozelene kuglice za bor ukrašene raznim motivima.

Image

Home Deco - Plastične kuglice – Zelene – 3 cm – 24/1, 22 kn

Upečatljive zelene kuglice koje će svako drvce učiniti posebnim i drugačijim.

Image

Home Deco - Stiropor kuglica, 28 kn

Kuglice u obliku češera. U setu je 2 komada.

Image

Home Deco - Stiropor kuglica, 22 kn

Upečatljiva kuglica idealna za ukrašavanje drvca.

Image

IKEA - Set staklenih kuglica, 99 kn

Ukrasne kuglice tradicionalnih boja zajedno sa živahnom zelenom nijansom koja podsjeća na mahovinu svijetle boje iz skandinavskih šuma.

Image

Zara Home - Staklena kuglica, 39 kn

Jednobojna staklena božićna kuglica. Dolazi s vrpcom za vješanje.

Image