Zabava u moru

Voliš se kartati? S ovim cool luftićem to ćeš moći raditi i u moru

Ljubiteljica si kartaških igara, ali isto tako jedva čekaš uskočiti u more? Sada možeš oboje - istovremeno

Screenshot 2021-06-04 at 16.55.39.png
Foto: Amazon

Nakon hladnog i kišnog proljeća ljeto nam je napokon pred vratima. Visoke temperature izmamile su nas iz domova i već smo počele planirati ljetovanje na moru. Neki od nas hladne dane ispunile su kartanjem pokera, solitairea ili druge igre kartama i sada nam je malo teško odvojiti se od novog hobija.

Image

Morska kraljica luftića: Biraj između avokada, pauna i flaminga te svugdje budi primijećena

S ovim cool Swimline luftićem moći ćeš neometano nastaviti uživati u svom novom hobiju i to na sred mora. Set luftića za kartanje dolazi s dvije plutajuće stolice i jednim plutajućim stolom na kojem se nalaze oznake za karte. Jednako važne su i vodootporne karte, ali i još jedan super dodatak - držač za koktel, sok ili bilo koji omiljeni dodatak.

Image
Foto: Amazon

To znači da ćeš se moći s najboljom prijateljicom, suprugom ili možda djecom kartati cijelo ljeto dok te zapljuskuju osvježavajući valovi i održavaju tvoj koktel hladnim. Set Swimline luftića možeš pronaći na Amazonu, a za dvije plutajuće stolice i stol trebaš izdvojiti 50 američkih dolara, odnosno oko 310 kuna.

Uživaj u dugom i toplom ljetu radeći dvije omiljene aktivnosti u jednom! U komentarima nam svakako napiši s kime bi voljela isprobati ovaj super set.

Image
Foto: Amazon